Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausias tarptautinis studentų verslumo konkursas Rytų Europoje paskelbė finalininkus

Kovo 31-ąją „Peak Time 2011“ konkursas paskelbė 80 geriausiai atrankiniame etape pasirodžiusius studentus iš 23 šalių, kuriems suteikta galimybė atvykti į finalus, vyksiančius balandžio 28 – gegužės 1 dienomis Rygoje, Latvijoje. Šiais metais konkurso atrankiniame etape, kuris truko 3 mėnesius, jėgas išbandė daugiau nei 1500 dalyvių iš 72 šalių.
Didžiausias tarptautinis studentų verslumo konkursas Rytų Europoje paskelbė finalininkus.
Didžiausias tarptautinis studentų verslumo konkursas Rytų Europoje paskelbė finalininkus.
Temos: 1 Studentai

Kasmetinis konkursas šiemet vyksta jau 12-ą kartą ir yra organizuojamas išimtinai studentų iš Stokholmo Aukštosios ekonomikos mokyklos Rygoje jėgomis, „Peak Time“ – puikus neformalaus švietimo pavyzdys ir šiemet daugiau nei 400 bakalauro pakopos studentų savo jėgas išbandė varžydamiesi su gabiausiais verslo studentais iš viso pasaulio. Finalo Rygoje metu dalyviai rungiasi verslo simuliacijoje, spręsdami atvejo tyrimus (angl. case study), taip pat turi galimybę dalyvauti įdomiose tarptautinių pranešėjų rengiamose paskaitose aktualiausiomis nūdienos jaunimui temomis bei įgyti praktinių žinių kūrybinėse dirbtuvėse. „Peak Time 2011“ – tai vieta, kurioje studentai susiduria akis į akį su verslu, nes renginys sujungia studentus, universitetus ir kompanijas.

Šiais metai konkursas pristatė naujovę – atrankiniame etape dalyviai galėjo varžytis tiek komandose, tiek individualiai. Finaluose dalyvaus 18 komandų, kurių nariai rungėsi kartu nuo pat pradžios bei 2 komandos, sudarytos iš 8 individų, kurie rungėsi individualiai. Šis naujas konkurso formatas parodo kaip akademiškai stiprūs individai gali prisitaikyti ir finaliniame etape dirbti kartu, nepaisant tautinių ir kultūrinų barjerų. Varžantis dėl „Peak Time“ nugalėtojo vardo, komandų nariai turi įrodyti, jog yra tiek akademiškai stiprūs, tiek galintys sėkmingai bendradarbiauti komandoje.

„Peak Time“ – vienas didžiausių ir geriausiai žinomų studentų verslo konkursų pasaulyje. Pirmąkart konkursas įvyko 2000 metais Stokholmo Aukštojoje ekonomikos mokykloje Rygoje. Renginys suteikia išskirtinę progą studentams išplėsti savo pažinčių ratą su dalyviais, verslo atstovais, Peak Time Alumni bei universitetais.

Daugiau informacijos www.peaktime.org

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius