Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gedimino dienos‘15“ pasitiko virtine pramogų

Kasmet minias pritraukiantis užburiantis Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) renginys ir šiemet abejingų nepaliko. Dalyvius pasitiko įvairios pramogos, įdomūs išbandymai ir siurprizai. „Gedimino dienų“ šurmulys ne tik linksmas, bet ir naudingas – susirinkusieji kviečiami pažinti universitetą, jo aplinką, pabendrauti su studentais.
Šventės akimirka
Šventės akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ketvirtadienį prasidėjo kūrybiškiausia ir spalvingiausia renginio dalis – „Bazaras“. Nuo pat ryto universiteto kiemelį papuošė entuziastingi studentai ir begalė įvairių pramogų bei atrakcijų. Čia dalyvius stebino programos įvairovė: azarto troškulį malšino smiginio, stalo futbolo ir „Drink pong‘o“ varžybos, sėkmės išbandymui surengtas „Bingo“ žaidimas ir pokerio turnyras, o savo kritinį mąstymą dalyviai galėjo atskleisti protmūšyje bei orientacinėse varžybose.

Ekstremalių potyrių žmonės buvo kviečiami patirti VGTU „Turistų klubelio“ iššūkius, pašaudyti tire ir išmėginti automobilio avarijos simuliaciją. Norintys aktyvesnės veiklos buvo kviečiami išbandyti įvairių šokių stilių žingsnelių: nuo hip hopo iki lindyhopo. Visą dieną buvo galima pasinaudoti grožio paslaugomis, išbandyti VGTU Bibliotekos programą, pasidaryti laikiną tattoo ar pažaisti Užsienio reikalų direkcijos mokomuosius žaidimus. Be to, visi VGTU fakultetai pasiūlė savo sugalvotą programą, stengėsi sudominti originalumu bei tinkamai prisistatyti. Renginio neaplenkė ir „SwedBank“, „RedBull“, „Mezon‘‘ atstovai, išalkti neleido ir spurgomis paskanauti kvietė „Mdonuts“. Įspūdžių kupiną dieną vainikavo Jama&W ir G&G Sindikato koncertas. Populiarios grupės pritraukė gausų būrį gerbėjų ir puikiai pateisino jų viltis – minia šėlo iki vėlumos.

Ilgas tradicijas turinčio renginio dalyvių ratas plečiasi – šiemet šventės nepraleido ir universiteto ALUMNI. Dabar belieka laukti didžiausio VGTU renginio uždarymo, vyksiančio rugsėjo 25d. „Vichy“ vandens parke – „VGTŪSO“. Nepraleisk – nedalyvavę gailėsis visus metus!

VGTU SA – už studentišką rytojų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius