-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inauguruotas ISM rektorius dr. Alfredas Chmieliauskas

ISM Vadybos ir ekonomikos universitete inauguruotas rektorius doc. dr. Alfredas Chmieliauskas. Nuo pat įkūrimo universitete dirbęs akademikas rektoriumi išrinktas spalio pradžioje.
ISM rektoriaus Alfredo Chmieliausko inauguracija
ISM rektoriaus Alfredo Chmieliausko inauguracija / ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto nuotr.

Savo inauguracinėje kalboje A. Chmieliauskas pabrėžė, kad ISM atėjo laikas žengti didelį žingsnį į priekį.

„Per penkiolika metų iš kelis šimtus studentų turinčios verslo mokyklos tapome geriausiu savo srities universitetu Lietuvoje. Privalome nesustoti ir drąsiai judėti pirmyn. Dabar yra metas, kai galime tapti viso regiono balsu bei pasidalinti unikalia Rytų ir Vidurio Europos šalių patirtimi su tarptautine bendruomene“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas naujasis ISM rektorius.

Doc. dr. A. Chmieliauskas yra pripažintas projektų valdymo tyrėjas ir praktikas bei švietimo valdymo ekspertas. Jis nuolat kviečiamas į Lietuvos ir tarptautinių institucijų suburtas ekspertų grupes, rengiančias aukštojo mokslo ir mokslinių tyrimų strategijas. Kaip ekspertas  doc. dr. A. Chmieliauskas  dalyvavo rengiant Lietuvos mokslinių tyrimų strategiją, buvo Ministro Pirmininko sudarytos grupės, skirtos valstybinių universitetų tinklo optimizavimo problemoms spręsti, narys.

Naujojo ISM rektoriaus pagrindinę tyrimų sritį sudaro projektų, programų ir portfelių valdymas, taip pat organizacijų strategija ir pokyčių valdymas. Jis yra vienas iš Lietuvos projektų vadybos asociacijos įkūrėjų ir jos prezidentas (nuo 2004 m.). Doc. dr. A. Chmieliauskas yra konsultavęs ir vedęs mokymus daugiau negu 200 verslo ir vyriausybinių organizacijų Lietuvoje ir užsienyje.

Nuo ISM įkūrimo universiteto rektoriais buvo doc. dr. Virginijus Kundrotas, doc. dr. Nerijus Pačėsa. Iki šiol šias pareigas ėjęs dr. Vilius Kontrimas tapo patarėju ISM strateginės plėtros klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius