-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ISM Vadybos ir ekonomikos universitete – renginys „TEDxISM 2016 | Outside the Box“

Įdomūs kalbėtojai. Temos, kurios priverčia susimąstyti bei pažvelgti į pasaulį kitaip. Idėjos, kuriomis verta pasidalinti – visa tai bus galima pamatyti gegužės 21 dieną, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Studentų Atstovybės organizuojamame „TEDxISM 2016 | Outside the Box“ renginyje.
ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas
ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas / ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto nuotr.
Temos: 1 TEDx

TED yra ne pelno siekianti organizacija, kurios tikslas – dalintis įvairiomis idėjomis per neilgus pranešimus konferencijų metu.

Ši misija pradėta įgyvendinti jau 1984 metais. TEDx – tai nepriklausomai miestų, organizacijų ar bendruomenių organizuojamas TED prototipo renginys, kuris suteikia galimybę mintimis dalintis su visu pasauliu.

Šiemet ISM Studentų Atstovybė organizuoja TEDxISM konferenciją jau ketvirtąjį kartą. Šių metų renginio tema – „Outside the Box“ (liet. Dežės išorėje; už dėžės ribų). Ji pasirinkta norint paskatinti visuomenę mąstyti nestandartiškai, būti plačių pažiūrų, pamiršti stereotipus ir pakeisti požiūrį į jau žinomus bei įsišaknijusius dalykus. Svarbiausias komandos tikslas – kad žmonės išeitų iš konferencijos kitokie ir su kitokiu požiūriu į tam tikrus dalykus, nei atvykę į ją. „Outside the Box” – tai išlipimas iš savo paties dėžutės tam, kad galėtum suprasti, kas esi, kuo gali būti bei kokios yra tavo tikrosios galimybės, kai jų neriboja klišinio mąstymo sukurtos sienos.

Pasak organizatorių, TEDx renginį savo mieste turėti svarbu tam, kad žmonės dalintųsi savo idėjomis ir bandytų pakeisti nuomonę net apie paprasčiausius, kasdieninius dalykus ar nutikimus.

Pasak organizatorių, TEDx renginį savo mieste turėti svarbu tam, kad žmonės dalintųsi savo idėjomis ir bandytų pakeisti nuomonę net apie paprasčiausius, kasdieninius dalykus ar nutikimus. Garsinant savo universiteto vardą pasiekiama platesnė visuomenė, o TEDx nešamos žinutės tą visuomenę formuoja į teigiamą pusę.

Gegužės 21 dieną bus galimybė išgirsti „Donut Lab“ įkūrėją Andrių Zavecką, keliautoją bei savanorę Madarą Žgutę, jauną tinklaraštininką Gabrielių Kliauzą, keliautoją Mantą Žalkauską, veganę, baigusią medicinos studijas, Kotryną Cikanauskienę, „Door Training & Consulting Baltic” konsultantą Balį Viršutį, ekonomikos mokslų daktarą Luką Macijauską, Baltijos kamerinio operos teatro direktorių Darių Vizbarą, šokio terapeutę Raimondą Duff, „Vilnius Temperature” pradininką Saulių Baradinską, „Sėkmės Mokyklos” įkurėją Šarūną Dignaitį bei vieną iš „The Learning School“ įkūrėjų Rygaudą Guogį.

VIDEO: Panašus video

Norintys stebėti renginį, galės stebėti transliaciją internetu gyvai ČIA:

VIDEO: Renginį gyvai stebėkite čia

Daugiau informacijos rasite čia:

https://www.facebook.com/TEDxISM

https://www.facebook.com/events/513280028864264

Renginys vyks anglų kalba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius