-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Itin trumpais šortais vilkinti sostinės pirmūnė susprogdino seksualumo bombą mero Artūro Zuoko pašonėje

Geriausių sostinės abiturientų apdovanojimai Rotušėje šį pirmadienį turėjo būti eiliniai: kažkas pagroja, kažkas pasako sveikinimo kalbą, įteikia pagyrimo raštus pirmūnams ir visi išsiskirsto. Tačiau vienas įvykis įžiebė dideles diskusijas interneto platybėse – keturis šimtukus iš egzaminų gavusi abiturientė į ceremoniją atėjo nepadoriai trumpais šortais.
Geriausi sostinės abiturientai bent po du brandos egzaminus išlaikė šimtukais.
Geriausi sostinės abiturientai bent po du brandos egzaminus išlaikė šimtukais. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Abiturientai
Geriausi sostinės abiturientai bent po du brandos egzaminus išlaikė šimtukais.
I.Gelūno nuotr.

O viskas buvo taip: Rotušės ceremonmeisteris Saulius Pilinkus vardais ir pavardėmis kvietė geriausius sostinės abiturientus, o sostinės meras Artūras Zuokas įteikinėjo jiems padėkos raštus ir gėles.

Studentiškas naujienas sekite socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Čia verda studentiškas gyvenimas!

Ir staiga ant pakylos užlipo ji – šviesiaplaukė graži mergina, vilkinti dabar madingus trumpus šortukus, kurie, tiesiai šviesiai kalbant, sulenda į užpakalį ir atidengia pusę sėdmenų.

Būtent šiuos „žandus“ išvydo labai gausiai salėje susirinkę žmonės, nes mergina lipdama ant pakylos atsuko visiems užpakalį. Tai buvo akimirkos nuostaba ir, atrodė, kad taip ir praeis. Bet nepraėjo.

Kalbant populiariais ironiškais terminais, šiuolaikinė pirmūnė susprogdino seksualumo bombą sostinės mero Artūro Zuoko pašonėje.

Mergina portalo 15min.lt fotografui paaiškino, kad į ceremoniją atėjo tiesiai iš išleistuvių neoficialiosios dalies, t. y. kad ji nespėjo persirengti, tačiau noriai pozavo.

Vis dėlto išleistuves šventė daug abiturientų, bet visi jie buvo labai pasipuošę ir daugiau niekas nemūvėjo tokių šortų.

"Facebook" nuotr.

Internete pasipylė šios merginos nuotraukos ir svarstymai, koks turėtų būti tokio įvykio aprangos kodas, o feisbuke pasirodė fotomontažai su įvairiausiais prierašais: nuotraukose sėdmenų neslepianti abiturientė šypsosi, o ant nuotraukos parašyta: „Jonai, gal persigalvosi?“

Tokia nuotrauka skirta Jonui Valančiūnui, kurio sužadėtinė Eglė Ačaitė kiek primena šią abiturientę.

Kiti internautai panoro merginą aprengti, tad nupiešė jai juodą ilgą sijoną ir parašė, kad problema išspręsta.

Komikas Paulius Ambrazevičius nusprendė savaip papokštauti ir įdėjo šviežią buitinę nuotrauką, padarytą mobiliuoju telefonu – joje vaikinas stovi vonioje, šalia skalbimo mašinos, atkišęs užpakalį, aptemptą baltais šortais. Nuotraukos pavadinimas: „#šimtukininkas“.

Vaikinas sutiko pasidalinti šia nuotrauka ir su portalo 15min.lt skaitytojais.

Kol kas nuo šių nuotraukų pasirodymo praėjo nedaug laiko, tad gali būti, kad dar pasirodys „n“ panašių versijų.

Kadangi įvykių kaltininkė visa tai matė ir kalbėti su žurnalistais po nuotraukų publikacijų nepanoro, belieka manyti, kad tai nebuvo dėmesio siekimas, o tiesiog neapgalvotas lengvabūdiškas elgesys, tapęs liepos 15-osios interneto sensacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius