Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jaunuoliai iš Lietuvos jau kitais metais galės naudotis darbo atostogaujant programa Naujojoje Zelandijoje

Pernai pasirašytas susitarimas su Lietuva dėl darbo atostogaujant programos pradės galioti gruodį ir jau nuo kitų metų 18–30 metų Lietuvos piliečiai galės dalyvauti programoje –susitikimo su Lietuvos užsienio reikalų ministru Linu Linkevičiumi metu sakė Naujosios Zelandijos užsienio reikalų ministras Murray McCully.
Velingtonas
Velingtonas / Kelioniuakademija.lt nuotr.

Ši atostogų ir darbo programa suteiks galimybę lankytis Naujojoje Zelandijoje pažintiniais ar rekreaciniais tikslais iki dvylikos mėnesių, iš jų suteikiant teisę dirbti ar studijuoti iki šešių mėnesių. Planuojama, kad kasmet šia programa galės pasinaudoti 100 Lietuvos piliečių.

L.Linkevičius penktadienį susitiko su Lietuvoje viešinčiu Naujosios Zelandijos užsienio reikalų ministru Murray McCully. Ministrai aptarė dvišalius politinius ir ekonominius santykius, padėtį Ukrainoje, santykius su Rusija ir aktyvesnį abiejų šalių jaunimo bendradarbiavimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius