-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jubiliejinis studentų projektas „Misija S: 5 dublis!“ kviečia ateiti ir kino juostą sukti kartu

Prieš penkerius metus, Klaipėdos valstybinės kolegijos studentai paskelbė misijos, kodiniu pavadinimu „S“, pradžią. Būsimiems kultūrinės veiklos vadybininkams šio projekto įgyvendinimas ne tik egzaminas, bet ir didelė profesinės veiklos patirtis.
Jubiliejinis studentų projektas „Misija S: 5 dublis!“ kviečia ateiti ir kino juostą sukti kartu.
Jubiliejinis studentų projektas „Misija S: 5 dublis!“ kviečia ateiti ir kino juostą sukti kartu. / KVK KV nuotr.
Temos: 1 Studentai

Studentai projektą rengia neturėdami jokio biudžeto, tik idėjas. Tokia egzamino forma – neįprasta ir nauja kultūrinės veiklos vadybininkams. Kurdami ir įgyvendindami projektą studentai turi galimybę teorines žinias pritaikyti praktikoje. Jau tradicija tapęs projektas „Misija S“  kas met turi kitą pavadinimą, tematiką ir renginio vietą. Per 2008 – 2010 metus studentai projektą rengė įvairiose Klaipėdos miesto erdvėse – klubuose, Ievos Simonaitytės bibliotekoje. Projekto kūrybinis sumanymas paremtas kokybiška projekto ir renginio vadyba, išryškinant edukacinį projekto aspektą.

Projekto išskirtinumas

„Misija S“ – originalus projektas, nes kultūrinės veiklos katedros studentams tai didžiulis tris mėnesius trunkantis kūrybinis ir vadybinis darbas, kurio metu jie sau ir aplinkiniams  parodo kiek turi žinių, kompetencijų, kurias gali demonstruoti ne tik mokymo proceso metu. Studentai turi puikią galimybę stiprinti praktinį pasiruošimą per projektinę veiklą, kurią įgyvendina įvairiose Klaipėdos miesto kultūrinėse erdvėse.

Studentų ir dėstytojos išpažintis

Studentai projektą rengia nuo pat pradžios iki pabaigos, ieško temų, ilgai svarsto kokį pavadinimą pasirinkti. Darbas vyksta komandoje, kiekvienas atlieka savo užduotis, pasiskirsto pareigomis ir darbais. Studentai pripažino, kad kuriant projektą, išgryninti idėjas nebuvo paprasta. Pirmoje projekto kūrimo stadijoje jie turėjo daugybę skirtingų sumanymų, todėl rasti bendrą sutarimą buvę ne taip paprasta. Pasak studentų, atsirado tokių darbų, kurie iš šalies lyg ir nepastebimi, tačiau iš tiesų atima daugybę laiko. Jų nuomone ypatingai kruopščiai turi būti atliekami spaudinių dizaino darbai, rėmėjų paieška, vaizdo ir garso klipų kūrimas.

„Manau, kad savo tikslą pasiekiau. Studentams pradžioje sekėsi sunkiai, taip ir turėjo būti. Visi yra asmenybės, su savo skirtingomis nuostatomis, požiūriu į darbą, todėl susitarimas ir darbas komandoje buvo pats didžiausias pasiekimas. Tikiuosi, kad jie iš naujo pažino save, atrado daugybę puikių savybių, kurias gal būt buvo primiršę“, sakė  projekto idėjos autorė ir koordinatorė, Kultūrinės veiklos katedros lektorė Vita Petrauskienė. 

Misija S: 5 dublis!

Šiemet, vyks tęstinis, penktasis jubiliejinis studentų projektas „Misija S: 5 dublis!“, kuriame dalyvaus visų ankstesnių projektų dalyvai, 2008 – 2010 metų absolventai. Jubiliejinė Misija S visus nukels į filmavimo aikštelę, kurioje režisieriai, operatoriai įtrauks žiūrovus į nuotaikingą filmavimo procesą ir kvies sukti prisiminimų juostą kartu.

Dublis po dublio, nauji ir jau matyti veidai, kūrybiniai žaidimai, akustinės gitaros garsai ir specialiai šiai progai sukurtas „Misijos S: 5 dublis! “ himnas. Visa tai išgirsti ir pamatyti tu gali lapkričio 29 d. 19 val. Klaipėdos Švyturio menų doke.

Ateik, ir kino juostą sukime kartu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius