Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai du pešasi – laimi KTU

Kas tie du ir kodėl ne dvidešimt? Nesvarbu, nes panašu, jog KTU nekonkuruoja (arba, tiksliau, konkuruoja kitaip). Taip, mūsų Universitetas neskiria daug pinigų reklaminiams plotams ir neužsakinėja skambių viešųjų ryšių kampanijų.
KTU
KTU / G. Žaltauskaitės nuotr.

KTU dėstytojai ir administracija tiesiog dirba savo darbą, o finansus skiria paslaugų tobulinimui – pradedant moderniausiomis laboratorijomis, tarptautinį pripažinimą turinčių dėstytojų pritraukimu ir rinkos poreikius atitinkančių programų tobulinimu bei praktikos galimybėmis prestižinėse šalies įmonėse,..., baigiant renovuotais bendrabučiais, žaliosiomis zonomis bendravimui, dviračių stovais, sporto aikštelėmis... O kur dar visos sąlygos (pabandyti) pradėti savo verslą – Inovacijų ir verslo centre startavęs Jaunojo verslo vystymo skyrius „StartupSpace“ pranoko net skeptikų lūkesčius.

Mes visada žinojome, jog turime labai stiprius Socialinių mokslų bei Ekonomikos ir vadybos fakultetus su universaliomis specialybėmis kaip lyderystė, viešoji politika, marketingas, žmonių išteklių vadyba ir mūsų absolventai įgyja platų išsilavinimą su verslumo įgūdžiais. Tačiau žinomumą visuomenėje gal kiek slopina vidurinysis KTU akronimo žodis – Technologijos. Bet mes akcentą dedame ties Universitetas ir drąsiai tvirtiname, jog tarpkryptinis išsilavinimas – socialiniai mokslai, „sumiksuoti“ su inovacijomis fizinėse, technologinėse srityse gali garantuoti perspektyvią karjerą. O kiek žmogus pasiims pats – priklausys tik nuo jo darbštumo ir ambicijų.

Taip, tai reklaminis straipsnis (juk iki rugpjūčio 9 d. 23:59 val. vyksta papildomas priėmimas į likusias laisvas) ir mes norime pritraukti kuo daugiau jaunų žmonių į savo Universitetą. Jie – mūsų Universitetui klientai, kurių reikalavimai įpareigoja universiteto bendruomenę kokybiškai dirbti su geriausiais, bet padėti ir silpnesniems:vasaromis organizuosime papildomus kursus norintiesiems pasitempti tam tikrose probleminėse srityse. Mokantieji už mokslą, bet pasiekę gerų rezultatų – turi galimybę atgauti sumokėtus pinigus, o visi lygūs tampa, kai KTU Karjeros centras suorganizuojarealiussusitikimus su galimu darbdaviu. Tad – argumentai mūsų, pasirinkimas – Jūsų.

KTU alumnai, studentai ir įmonių vadovai „stato“ už KTU...

http://ktusa.lt/Bendra_informacija.html

Pavadinimas
Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius