Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip išrinkti vasaros stovyklą vaikui?

Vaikams ir paaugliams vasaros atostogos – tai bene smagiausias metų laikas.
Vaikai
Vaikai / 123rf.com

Tuo tarpu tėvams – tai laikotarpis, kurio metu reikia išrinkti tinkamiausias vasaros stovyklas savo vaikams. Kiekvieni tėvai nori, kad vaikai stovyklose pailsėtų, būtų gamtoje, pramogautų bei naudingai praleistų laiką, išmoktų kažko naujo ir tobulėtų.

Vasaros stovyklų pasirinkimas yra išties didelis, tad kyla klausimas, kaip pasirinkti stovyklą, kuri vaikui būtų tinkamiausia? Edukacinė bendrovė „Kalba.Lt“ pateikia kelis patarimus, kurie padės tėvams apsispręsti ir išrinkti vasaros pramogą savo atžalai.

Patarimai dėl vasaros stovyklos pasirinkimo:

  • atsižvelkite į vaiko pomėgius. Stovykla turėtų ugdyti ir tobulinti esamus jaunuolio gabumus ir pomėgius. Vieni renkasi sporto stovyklas, kiti – menines, treti – kalbines. Tačiau taip pat yra stovyklų, kurios apima kelias sritis ir leidžia ugdyti kelis gabumus;
  • ieškokite gerų pasiūlymų. Dauguma stovyklų organizatorių siūlo įvairias nuolaidas artėjant stovykloms arba teikia jas vykstantiems kelis metus iš eilės;
  • ištyrinėkite stovyklų programą. Vienos stovyklos teikia vos kelis pagrindinius užsiėmimus, tuo tarpu kitos stovyklos suteikia galimybę vaikams džiaugtis ne tik pagrindine stovyklos veikla, bet ir įvairiausiais užsiėmimais, ekskursijomis ir kita lavinančia veikla;
  • nuspręskite dėl stovyklos vietos. Vienos stovyklos vyksta gamtoje, kitos – miestų centrinėse dalyse. Tad reikia nuspręsti, kuri stovykla Jūsų vaikui patiks labiau;
  • paklauskite, kokios stovyklos norėtų pats jaunuolis. Nepamirškite papasakoti apie stovyklas vaikui ir pasiklausti, ko jis tikisi iš vasaros stovyklos. Jaunuolis džiaugsis suteikta galimybe rinktis bei bus laimingas toje stovykloje.

Linkime surasti tinkamiausią vasaros stovyklą savo vaikui, kuri suteiktų galimybes jam ne tik smagiai praleisti vasaros dienas, bet ir visapusiškai tobulėti.

„English Summer Super Camp“ – tikriems vasaros įspūdžiams!

Tokią galimybę siūlo keturioliktus metus iš eilės bendrovės „Kalba.Lt“ organizuojama tarptautinė anglų kalbos stovykla „English Summer Super Camp“. Tai smagi dviejų savaičių trukmės anglų kalbos stovykla, skirta 10–17 metų moksleiviams, norintiems per vasarą ne tik nepamiršti, bet ir dar geriau išmokti anglų kalbą svečiuojantis gražiausiame Lietuvos kurorte.

Ši vasaros stovykla ypatinga tuo, jog joje derinamas smagus ir kūrybingas laisvalaikis su bendraamžiais, pažintinės ekskursijos bei įvairių gabumų lavinimas: anglų kalbos pamokos, sporto ir meno būreliai.

Stovykloje moksleiviai turi galimybę bendrauti anglų kalba tiek pamokų, tiek laisvalaikio metu, nes stovykla yra tarptautinė, į ją suvažiuoja vaikų iš kaimyninių šalių. Tai leidžia stovykloje sukurti smagią tarptautinę atmosferą.

Anglų kalbos mokymo stovykloje pagrindas – komunikacinė anglų kalba. Pamokų metu vystomos aktualios jaunimui temos, didelis dėmesys skiriamas interaktyviems mokymo metodams. Anglų kalbos pamokose integruoti socialinių įgūdžių lavinimo pagrindai ugdo vaikų ir paauglių bendradarbiavimo ir komandiškumo įgūdžius, vaikai skatinami plėsti pasaulėžiūrą ir toleranciją pažįstant kitas kultūras. Stengiamasi, kad jaunuoliai išmoktų savikontrolės bei mokėtų atpažinti juos motyvuojančius įvairioms veikloms veiksnius. Toks mokymasis suteikia pasitikėjimo savimi ir leidžia ugdyti gerąsias šiuolaikinio visuomenės nario savybes.

Po anglų kalbos pamokų moksleiviai džiaugsiasi aktyviais laisvalaikio užsiėmimais, kurių metu lavina įvairius gabumus, tai: sporto, šokių būreliai, meno ir medijų meno akademijos, projektinė ir kūrybinė veikla. Vakarais moksleiviai dalyvauja linksmose vakaro šventėse.

Stovykloje laukia daug puikių ekskursijų: moksleiviai susipažins su senaisiais Lietuvos amatais; vyks į Čepkelių valstybinį gamtinį rezervatą; tyrinės gražųjį Druskininkų miestą; smagiai leis laiką vandens atrakcionų ar laipynių parke, vyks į Grūto parką, lankys Trakus.

Pamaina - Data - Kaina

I pamaina 2017 06 18 – 2017 06 30 / 660 Eur

II pamaina 2017 07 02 – 2017 07 14 / 660 Eur

III pamaina 2017 07 16 – 2017 07 28 / 660 Eur

Stovyklą galima įsigyti lizingu: 61 Eur x 12 mėn.!

Daugiau informacijos www.kalba.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius