-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Karjeros dienos 2013“: Vilniaus universiteto Kauno humanitariniame fakultete savo patirtimi dalysis Antanas Guoga, Audrius Bružas ir Martynas Tyla

Kiekvienais metais Vilniaus universiteto Studentų atstovybė organizuoja projektą – „Karjeros dienos“. Šie metai taip pat nėra išimtis. Kauno humanitarinis fakulteto studentai taip pat prisideda prie šio renginių ciklo studentams, kuris prasidės nuo vasario 11 dienos ir tęsis iki kovo 4 dienos.
Antanas Guoga
Antanas Guoga / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Karjeros dienos“ – tai galimybė susipažinti su žinomais, nusipelniusiais ar daug pasiekusiais asmenimis, išgirsti jų sėkmės formulę. Studentai taip pat turės galimybę apsilankyti jų įmonėse ir pamatyti, kaip vyksta darbas iš vidaus. Šiais metais Vilniaus universiteto Kauno humanitariniame fakultete lankysis tokie žinomi žmonės, kaip: Antanas Guoga, Audrius Bružas, Artūras Bulota, Martynas Tyla, Žilvinas Padegimas bei kiti, kurie kalbės apie savo asmeninę patirtį ir, žinoma, problemas, su kuriomis teko susidurti savo kelio į sėkmę pradžioje.

Studente, nepraleisk progos apsilankyti organizuojamuose seminaruose! „VU Karjeros dienos 2013“ – nemokamas projektas. Renginiuose kviečiami dalyvauti ne tik VU KHF, bet ir visų kitų aukštųjų mokyklų studentai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius