-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune sausio 17-ąją vyks pirmoji „Profesinio mokymo mugė“

Sausio 17 dieną, kartu su „Aukštųjų mokyklų muge“, Kauno Žalgirio arenoje vyks ir pirmoji „Profesinio mokymo mugė 2018“.
Aukštųjų mokyklų mugė
Mokyklų mugė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Mugėje dalyvaujantys profesinio mokymo centrai pristatys įvairių sričių profesijas, aktualias Lietuvos darbo rinkai: grožio, įvairių IT sričių, virėjo, konditerio, maisto pramonės darbuotojo, padavėjo ir barmeno, apskaitininko ir kasininko, kelionių agento, smulkaus verslo organizatoriaus, autotransporto elektronikos ir elektros energetikos, orlaivių mechanizmų techninio eksploatavimo, statybos, kelių ir paveldo statinių inžinerijos“, – praneša Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacija bendrajam priėmimui organizuoti (LAMA BPO).

Į profesines mokyklas priimami mokiniai nuo 14 metų. Kartu su profesine kvalifikacija jie gali įgyti ir pagrindinį arba vidurinį išsilavinimą.

Besidomintys profesinio mokymo įstaigose vykdomomis programomis, organizatorių teigimu, mugėje sužinos priėmimo į profesines mokyklas sąlygas, tęstinio profesinio mokymo kursus, karjeros galimybes.

Planuojantiems dalyvauti šių metų priėmime į profesines mokymo įstaigas bus suteikta informacija, kokia priėmimo tvarka bus šiemet, kaip naudotis LAMA BPO informacine sistema (nes priėmimas į pirminio mokymo ir formaliojo tęstinio mokymo programas vyks tik centralizuotai) ir teisingai užpildyti prašymą.

Greta Profesinio mokymo mugės vyks ekspozicijos erdvė – inovacijų ekspozicija, kuri atvers naujas galimybes dalyviams pristatyti savo inovacijas, išradimus, pateikti studentų darbų ekspozicijas ar pristatyti kitas įdomias moksleiviams veiklas. Arenos amfiteatre vyks dalyvių prisistatymai, paskaitos ir diskusijos su išskirtinėmis asmenybėmis apie jų patirtį renkantis karjeros kelią.

Profesinio mokymo mugę organizuoja UAB „Ekspozicijų centras“.

Apsilankymas mugėje nemokamas. Daugiau informacijos apie renginį galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius