Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Klaipėdoje ir Šiauliuose bus renkama Mis studentė

Jau kovo pabaigoje du Lietuvos miestai Klaipėda bei Šiauliai išsirinks „Mis studentes“. Nugalėtojos bus apdovanotos prizais, kurių vertė sieks 3000 Lt. Pagrindinis siekis, kad „Mis studentės“ ištisus metus turėtų tam tikras privilegijas bei pareigas.
Mis Klaipėdos studentė 2010 dalyvės
„Mis Klaipėdos studentė 2010“ dalyvės / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Rinkimai

Klaipėdoje šis konkursas vyksta jau antrą kartą, „Mis Klaipėdos studentė 2010“ tapo Greta Laurynaitė, studijuojanti Klaipėdos universitete.

Pagrindiniai reikalavimai dalyvėms

Į šį titulą gali pretenduoti netekėjusios 18–30 metų merginos, kurios studijuoja aukštesniojoje ar aukštojoje mokykloje, ar ją baigė 2011-aisiais metais. Pagrindiniai kriterijai – drąsa, talentas, protas bei visapusiškas grožis. Ūgio bei svorio standartai dalyvėms netaikomi. Kompetentinga komisija, kurią sudarys žymūs pramogų pasaulio atstovai bei pastarųjų miestų žinomi režisieriai, aktoriai, sportininkai, dizaineriai, stilistai didžiausią dėmesį skirs merginų išmanumui, nes žodyje „Mis“ telpa labai daug kas, ne tik paviršutiniškas grožis.

Konkurso etapai

Atrankiniai konkurso turai prasidės jau vasario pradžioje, jie vyks naktiniame klube „Martini“. Pagrindinės užduotys konkursantėms: prisistatymas, šokis su profesionalu bei „Blic kadras“. Visos dalyvės bus paskatintos ir apdovanotos.

Bus išrinkta 10–12 finalisčių, kurios kovos dėl „Mis studentės“ vardo ir pagrindinio prizo. O finaliniame etape studentės turės iš anksto nufilmuoti savo prisistatymus toje mokykloje, kurioje studijuoja, tai pat pristatyti karnavalinių rūbų kolekcija „Mėgstamiausias pasakų herojus“, parodyti savo talentą, pristatyti vestuvinių drabužių kolekciją, bei originaliai pasiruošti užduočiai „Studentiškas bikini“. Šiauliuose finalistės pristatys žinomo dizainerio Liutauro Salasevičiaus sukurtas vestuvines sukneles, „Mis Šiaulių studentė 2011“ filmuos „Splius TV“.

Be pagrindinių nugalėtojų, bus nominuotos ir apdovanotos Vice Mis, Mis Foto, Mis Elegancija, Mis Publika, o internetinių portalų etaplius.lt bei ve.lt lankytojai išrinks savo favorites.

Registracijos anketas galima pildyti paspaudus nuorodas apačioje ir siųsti  jau dabar adresu raimonda@muzikosperlai.lt.

Mis Klaipėdos studentė 2012 anketa: http://wtrns.fr/CFZAHKMF1SRAWtt
Mis Šiaulių studentė 2012 anketa: http://wtrns.fr/oPp25oQe94zsPR

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius