Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos universitetas bendradarbiaus su Baltarusijos valstybiniu universitetu

Klaipėdos universiteto rektorius Vaidutis Laurėnas ir Baltarusijos valstybinio universiteto rektorius Sergej Ablameiko pasirašė bendradarbiavimo sutartį. Šios sutarties pagrindinis tikslas yra plėtoti abipusiai naudingą bendradarbiavimą mokslinėje, akademinėje ir kultūrinėje veikloje.
Klaipėdos universitetas
Klaipėdos universitetas / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Klaipėdos universitetas ir Baltarusijos universitetas susitarė bendradarbiauti organizuojant mokslinius seminarus, konferencijas ir simpoziumus, rengti bendrus mokslinių tyrimų projektus, juos realizuoti, burti kūrybinius kolektyvus, dalyvauti juose, spręsti įvairias mokslo, studijų problemas, keistis informacija apie mokslinių tyrimų rezultatus ir pasiekimus, publikacijomis, mokymo priemonėmis.

Universitetai sutartimis taip pat įsipareigojo keistis patirtimi apie inovatyvių mokslo ir mokymo metodų naudojimą, teikti abipusę pagalbą rengiant mokslo darbuotojus, vykdyti administracijos darbuotojų, dėstytojų, jaunųjų mokslininkų ir kito akademinio personalo mainus paskaitų skaitymui, naujiems mokslinio darbo metodams ir priemonėms įsisavinti, ugdymui tobulinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius