Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos universitete – Erasmus visuotinis susirinkimas

Vos kelios dienos liko iki vieno svarbiausių „Erasmus student network Lietuva“ renginių – 17-osios nacionalinės platformos (NP). Tai yra pagrindinis visuotinis narių susirinkimas, kurio metu atvykę sekcijų delegatai ir nacionalinė valdyba svarsto esminius organizacijos veiklos klausimus. Šį kartą garbė ją rengti atiteko „Erasmus“ studentų tinklui, kuris veikia Klaipėdos universitete ir Klaipėdos valstybinėje kolegijoje (Erasmus student network (ESN) KUK).
Erasmus organizacijos susirinkimas bus rengiamas Klaipėdoje
Erasmus organizacijos susirinkimas bus rengiamas Klaipėdoje / KU nuotr.

Gruodžio 14-15 d. Klaipėdos universiteto „Aula Magna“ konferencijų salėje delegatai iš visų  Lietuvos sekcijų susirinks svarstyti iškilusius organizacinius klausimus bei į laisvas vietas rinkti  naujų nacionalinės valdybos narių. Šią NP aplankys ir keli užsienio svečiai. Vienas jų – buvęs ESN  International prezidentas Emanuel Alfranseder, kuris mielai sutiko pasidalinti savo patirtimi su  Lietuvos ESN nariais bei papasakoti apie tarptautinius ESN projektus.

Klaipėdoje veikianti „ESN KUK“ yra viena iš „ESN Lietuva“ sekcijų, o jos nariai yra Klaipėdos universiteto ir Klaipėdos valstybinės kolegijos studentai, kurie rūpinasi atvykusiais  mainų programų studentais. ESN KUK mentoriai siekia, kad „Erasmus“ ir kitų mainų studentai lengviau integruotųsi į jiems naują aplinką ir savo viešnagę Lietuvoje prisimintų kaip vieną smagiausių įvykių savo gyvenime. Organizuojami įvairūs laisvalaikio praleidimo būdai (pvz.  kelionės po Lietuvą, tarpkultūriniai vakarai, filmų peržiūros, piknikai ir pan.), taip pat – socialinės  akcijos (Social Erasmus).

Erasmus studentų tinklas (ESN) Lietuva yra nevyriausybinė ne pelno siekianti organizacija, veikianti principu „studentai padeda studentams“. ESN Lietuva nariai – jauni žmonės, savanoriškai padedantys studentams, atvykstantiems į Lietuvą pagal studijų mainų programas. Organizacija taip pat puoselėja tarpkultūrinę komunikaciją, toleranciją bei tarpusavio supratimą, skatindami užsienio ir Lietuvos studentus, sugrįžusius iš mainų, dalintis svetur sukauptomis patirtimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius