Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

KONKURSAS. Justinos kelionės receptas: gera nuotaika, kantrybė ir ISIC!

„Kas jau kas, bet aš tikrai negaliu patarti, kaip deramai susipakuoti daiktus, nes esu visiškai niekam tikusi šioje srityje“, – prisipažįsta „Studentų zonos“ skaitytoja Justina.
Justina pasirengusi kelionei.
Justina pasirengusi kelionei. / Skaitytojos Justinos nuotr.

Ji pridėjo keletą nuotraukų, kuriose galima matyti, kaip ji susipakavusi savo daiktus kelionei automobilio bagažinėje. „Tai buvo praėjusią savaitę. Keliavau iš Švedijos į Norvegiją“, – rašo laiške redakcijai Justina.

„Rašau šį laišką būtent tam, kad pasakyčiau savo kelionių receptėlį, taip ir padarysiu. Pats svarbiausias dalykas, kurio NIEKADA negalima pamiršti įsimesti į lagaminą – GERA NUOTAIKA! Ir jos turi būti daug. Sveria nedaug, tad keliaujant tik su rankiniu bagažu didelių problemų neturėtų sukelti“, – patarimu pasidalija Justina.

Skaitytojos Justinos nuotr./Justina pasirengusi kelionei.
Skaitytojos Justinos nuotr./Justina pasirengusi kelionei.

Anot jos, antras dalykas, be kurio ji negali apsieiti – KANTRYBĖ. „Prieš kelionę reikia jos šiek tiek prikaupti, nes asmeniškai man kelionėje nuolat atsitinka tokių situacijų, kuriose reikia kantrybės ir stabilių nervų. Tad visus spontaniškus poelgius ir nervus siūlau palikti namie“, – pataria „Studentų zonos“ skaitytoja.

„Ir trečia – apčiuopiami daiktai. Tai – ISIC pažymėjimas (be kurio nė žingsnio! Patikėkite, ką tik grįžau iš ERASMUS programos, kur ISIC buvo mano geriausias draugas), dantų šepetėlis ir fotoaparatas. Žinoma, dar galima „įsimesti“ savo išmanųjį telefoną, kad kelionėje įsijungę „Facebook“ programėlę, galėtumėte pranešti savo artimiesiems (ir ne tik), kad jums viskas gerai, pasidalinti įspūdžiais. O visus kitus apčiuopiamus dalykus galima bet kur ir bet kada nusipirkti arba pasiskolinti. Žinoma, jei susipakavus visus šiuos dalykus, jums liko vietos – pasiimkite keletą drabužėlių“, – siūlo Justina.

Skaitytojos Justinos nuotr./Justina pasirengusi kelionei.
Skaitytojos Justinos nuotr./Justina pasirengusi kelionei.

Konkurso sąlygas rasite čia.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius