-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

KTU studentus verslumo mokys Stanfordo ir Aalto universitetų profesoriai

Kauno technologijos universitetas (KTU) pirmasis Lietuvoje, bendradarbiaudamas su Aalto ir Stanfordo universitetais, organizuoja nemokamus dviejų savaičių „Venture Creation” mokymus norintiems įgyvendinti savo verslo idėjas ar įgyti daugiau žinių apie akademinių darbų komercalizavimą.
Debatų „Mokslas, studijos, jaunimas“ akimirka
Studentai. Asociatyvinė nuotr. / Organizatorių nuotr.

Į Kauną atvyksta Nobelio premijos laureatus ugdančio Stanfordo universiteto (JAV) lektorius prof. Mike‘as Lyonsas ir Aalto (Suomija) universiteto Verslumo centro vadovas Willas Cradwellas drauge su buvusiu HP korporacijos viceprezidentu ir direktoriumi Alexu Sozonoffu bei Aalto universiteto lektoriumi Fabianu Sepulveda.

Intensyvūs mokymai su studentais ir jaunaisiais verslininkais iš KTU „StartupSpace“ verslumo centro vyks KTU Inovacijų ir verslo centro patalpose lapkričio 12-15 d. ir sausio 7-11 d.

„Tai išskirtinė proga studentams dirbti kartu su aukščiausio lygio profesoriais ir lektoriais iš pačių geriausių pasaulio universitetų bei įgyti neįkainojamų žinių“, – sakė KTU Mokslo prorektorė prof. Asta Pundzienė.

Verslo vystymo ir pasiruošimo priimti investicijas mokys keturi pasaulinio lygio ekspertai.  Iš Suomijoje įsikūrusio Aalto universiteto atvyksta Aalto Verslumo centro vadovas Willas Cardwellas vadovauja komandai, kuri yra atsakinga už 450 skirtingų technologinių projektų įgyvendinimą.

Kitas Aalto universiteto svečias Alexas Sozonoffas – buvęs HP ("Hewlett–Packard") korporacijos vice Prezidentas ir direktorius.  1997 metais  A.Sozonoff buvo nominuotas „Ecutive of the Year” nominacija, kurią teikia Nacionalinė valdytojų asociacija. Jis buvo nominuotas už vadovavimą ir viziją tvarkant HP korporacijos pardavimus globaliu mastu.

Šiuo metu A.Sozonoff yra aktyvus konsultantas ekonomikos klausimais. Savo žiniomis jis dalijasi ir su Lietuvos finansų ministerija.

Į Lietuvą patirtimi dalytis taip pat atvyksta ir Stanfordo universiteto profesorius Mike‘as Lyonsas. Profesorius yra technologijų ekspertas, investavęs ir padėjęs plėtoti pirmuosius informacinių technologijų ir biomedicinos verslus Silicio slėnyje. Šiuo metu jam priklauso verslo valdymo konsultacijų kompanija.

Sausio mėnesį prie vykstančių mokymų taipogi prisijungs Aalto universiteto lektorius Fabianas Sepulveda. Šis žmogus yra dirbęs daugumoje įžymių technologijų kompanijų Londone ir Jungtinėse Amerikos valstijose. Šiuo metu F.Sepulveda savo dėmesį skiria tyrinėdamas rizikingus verslo sumanymus ir jų plėtrą tarptautiniu mastu. Taip pat bendradarbiauja su Stanfordo universitetu.

Apie Stanfordo universitetą

Stanfordo universitetas – universitetas Stanforde, Kalifornijoje (JAV), įkurtas 1891 metais, yra viena turtingiausių pasaulio aukštųjų mokyklų. Pagal Shanghai-Ranking („Academic Ranking of World Universities 2009“) universitetas užima 2-ąją vietą pasaulyje. Stanfordo universitete mokosi daugiau nei 15 tūkst. studentų.

Apie Aalto universitetą

Aalto universitetas – universitetas Helsinkyje, Suomijoje, įkurtas 2010 metų Sausio 1-ąją sujungus Helsinkio technologijų universitetą, Helsinkio Ekonomikos mokyklą ir Helsinkio Meno ir dizaino universitetą. Aalto universitete mokosi 19 tūkstančių studentų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius