-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviai mokys „Airbus A380“ superlainerio inžinierius

Lietuviško kapitalo tarptautinė aviacijos verslo įmonių grupė „Avia Solutions Group“ atveria naujas galimybes orlaivių priežiūros specialistams iš viso pasaulio ir pristato naują „Airbus A380“ inžinierių mokymo programą.
„Airbus A380“
„Airbus A380“ / „Avia Solutions Group“ nuotr.

Didžiojoje Britanijoje registruota ir veikianti bendrovės dukterinė įmonė „Storm Aviation“ nuo šiol rengs techninio aptarnavimo specialistus, galėsiančius dirbti su pačiu didžiausiu ir vienu moderniausių keleivinių orlaivių aviacijos istorijoje, rašoma pranešime spaudai.

Naujai pristatytos mokymų programos metu aviatoriai iš viso pasaulio išklausys teorines paskaitas bei turės galimybę žinias pritaikyti praktiškai.

Specialistai iš įvairių tarptautinių bendrovių, norintys prisiliesti prie daugiau nei 850 keleivių talpinančios modernios aviacijos pažibos, „Avia Solutions Group“ dukterinės įmonės bazėse Londono Getviko ir Hitrou oro uostuose turės praleisti apie 8 savaites.

„Mūsų mokymo programų absolventai visame pasaulyje jau aptarnauja tokius aviacijos flagmanais tapusius orlaivius kaip „Boeing 747“ ar „Boeing 777“. Naujoji programa tik dar kartą įrodo, kad Lietuva yra pajėgi būti stipria tarptautinės aviacijos rinkos žaidėja ir jog žengiame koja kojon su pasaulinės aviacijos tendencijomis.

„Airbus A380“ – dviejų aukštų ateities aviacijos ikona, kurią dideliais kiekiais įsigijo tokie aviacijos grandai kaip „Emirates“, „Lufthansa“, „British Airways“, „Air France“ ir kt. Mūsų įmonės specialistai jau aptarnauja šio tipo orlaivius, tačiau mums svarbu pasidalinti šia patirtimi ir taip prisidėti prie industrijos augimo ugdant ateities aviacijos specialistų kartą.

Tikimės, jog toliau sėkmingai plečiantis mūsų paslaugų spektrui bei infrastruktūrai, šį 375 milijonus dolerių kainuojantį milžiną ateityje bus galima sutikti ir mūsų bazėje Kauno tarptautiniame oro uoste, kur turėsime galimybę ne tik pirmieji Lietuvoje aptarnauti didžiausią pasaulyje keleivinį lainerį, bet ir suteikti progą būsimiems Lietuvos aviatoriams prisiliesti prie naujausių aviacijos technologijų“, – naujos mokymo programos svarbą komentavo „Avia Solutions Group“ valdybos pirmininkas Gediminas Žiemelis. 

„Avia Solutions Group“ bei jos valdomos įmonės aptarnauja tokius klientus kaip „Etihad Airways“, „KLM“, „United Airlines“,  „DHL“, „Wizz Air“ ir daugybę kitų aviacijos industrijos lyderių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius