Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos Aukštasis mokslas pristatomas Azerbaidžiane

Azerbaidžano sostinėje Baku spalio 6-8 dienomis vykstančios tarptautinės studijų ir karjeros mugės metu Lietuvos aukštojo mokslo sistema vietos akademinei bendruomenei pristatyta Lietuvos ambasados organizuotame susitikime su Azerbaidžano universitetų, vidurinių mokyklų vadovais ir žiniasklaidos atstovais.
Lietuvos stendas Azerbaidžiane
Lietuvos stendas Azerbaidžiane / Organizatorių nuotrauka

Kasmet apie 10 tūkstančių lankytojų sulaukiančioje studijų ir karjeros mugėje pristatomos Lietuvos aukštojo mokslo galimybės.

Šiemet mugėje, kurioje dalyvauja 15 šalių delegacijos, Lietuvai atstovauja 11 universitetų, 3 kolegijų ir Europos Komisijos švietimo mainų programas administruojančio Švietimo mainų paramos fondo atstovai. Studentams iš užsienio Lietuvoje siūlomos 59 bakalauro ir 77 magistro studijų programos užsienio kalbomis.

Azerbaidžane vykstančioje mugėje dalyvauja Vilniaus pedagoginis universitetas, Vilniaus Gedimino technikos universitetas, Vytauto Didžiojo universitetas, Vilniaus universitetas, ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas, Kauno technologijos universitetas, Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla, Kauno kolegija, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas, Šiaulių universitetas, LCC tarptautinis universitetas, Vilniaus universiteto Tarptautinio verslo mokykla ir Šiaulių valstybinė kolegija.

Universitetai ir kolegijos Lietuvos aukštąjį mokslą antrą kartą pristato po vienu prekės ženklu „Study in Lithuania“. Tai pirmieji bandymai pateikti vieningą poziciją, kaip pristatyti Lietuvos aukštąjį mokslą užsienyje. Anksčiau kiekviena aukštoji mokykla įvairiuose renginiuose ar studijų mugėse prisistatydavo atskirai. Šiais metais pradėtas naudoti prekės ženklas „Study in Lithuania“ pirmą kartą buvo panaudotas rugsėjį Danijos sostinėje Kopenhagoje vykusioje studijų ir karjeros mugėje.

Prekės ženklo „Study in Lithuania“ pristatymas tarptautinėse studijų mugėse yra projekto „Lietuvos aukštojo mokslo tarptautiškumo plėtra“ dalis. Tai projektas, kuriuo siekiama pristatyti Lietuvos aukštojo mokslo reformą, sukurti bendrą šalies aukštojo mokslo įvaizdį, pristatyti jo patrauklumą ir kviesti užsienio piliečius ar kitose šalyse gyvenančius lietuvius studijuoti Lietuvoje. Europos socialinio fondo lėšomis finansuojamą projektą kartu su universitetais ir kolegijomis įgyvendina Švietimo mainų paramos fondas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius