-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lituanistinio švietimo premija – lietuvių kalbos mokytojai iš Airijos J.Urbelienei

Šių metų lituanistinio švietimo mokytojo premija paskirta lietuvių kalbos mokytojai iš Airijos Jurgitai Urbelienei. Kaip informavo Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, premija Airijos aukštesnio lygio kalbų agentūros pareigūnei skirta ją atrinkus iš 70 pateiktų pretendentų.
Jurgita Urbelienė
Jurgita Urbelienė / Asm.archyvo nuotr.

J.Urbelienės kandidatūrą premijai gauti teikė „Bremore Educate Together“ mokykla.

15 metų pedagoginės patirties turinti J.Ubelienė nuo 2018-ųjų rugsėjo veda trumpuosius lietuvių kalbos kursus Balbrigano ir Sordso miestų mokyklose. Jai Airijos Švietimo ministerija šiemet suteikė lietuvių kalbos plėtros mokymo pareigūno statusą.

Ji taip pat vadovauja nuotolinei lietuvių kalbos mokymo klasei „Hansfield Educate Together“, moko 85 baigiamųjų klasių mokinius iš įvairių Airijos mokyklų. Pasak ministerijos, ji taip pat yra aktyvi renginių iniciatorė ir dalyvė, skaito pranešimus Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos rengiamose konferencijose ir seminaruose.

Lituanistinio mokytojo (dėstytojo) premijos dydis – 1950 eurų. Apdovanojimo raštas laureatei bus įteiktas kartu su metų mokytojų premijomis Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius