Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LKKA baigė daugiau kaip 500 studentų

Šiemet Lietuvos kūno kultūros akademiją baigė daugiau kaip pusė tūkstančio studentų. Diplomai įteikti 459 bakalaurams. Daugiausia studentų baigė Treniravimo sistemų, Turizmo ir sporto vadybos, Kineziterapijos, Kūno kultūros ir kitas programas. LKKA diplomus įgijo ir 99 magistrai. Čia daugiausia – Turizmo ir sporto vadybos, Sporto psichologijos, Kineziterapijos studijų programų absolventų.
Absolventai
Absolventai / LKKA nuotr.

Nepaisant jau kelerius metus didėjančios abiturientų migracijos į užsienio aukštąsias mokyklas ir nelabai palankios sporto studijoms priėmimo sistemos, susidomėjimas Lietuvos kūno kultūros akademijos studijų programomis ir šiemet neslūgsta.
 
Prasidėjusiame pirmajame bendrojo priėmimo į Lietuvos aukštąsias mokyklas etape pirmu noru studijuoti Akademijoje pareiškė jau 517 abiturientų. Pagal pirmuoju noru pateikusiųjų prašymus studijuoti Lietuvos kūno kultūros akademijoje skaičių, ji yra viena iš Lietuvos aukštųjų mokyklų lyderių. „Jau ne vienerius metus sulaukėme didelio susidomėjimo mūsų studijų programomis. Tai rodo, kad Akademiją pasirenka motyvuoti, žinantys ko nori ir gerai susipažinę su studijomis LKKA abiturientai“, – sakė LKKA Studijų skyriaus vedėja Asta Terentjevienė.

Šiemet Lietuvos kūno kultūros akademija siūlo 8 pirmosios pakopos studijų programas. Per daugiau kaip septynis dešimtmečius akademija parengė daugiau kaip 14 tūkst. kūno kultūros mokytojų, įvairių sporto šakų trenerių, kineziterapijos specialistų, sporto ir turizmo vadybininkų ir kitų specialistų. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius