-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

MRU kviečiamas aktyviai dalyvauti Viduržiemio jūros regionų universitetų tinklo veikloje

Aktyviai ir praktiškai įsijungti į EMUNI tinklo veiklą pasiūlė jo prezidentas prof. dr. Joseph Mifsud Mykolo Romerio universitete (MRU) susitikęs su rektoriumi prof. Alvydu Pumpučiu.
Mykolo Romerio universiteto (MRU) rektorius Alvydas Pumputis.
Mykolo Romerio universiteto (MRU) rektorius Alvydas Pumputis. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Birželio 26 d. rektorius A.Pumputis susitiko su EMUNI tinklo prezidentu J. Mifsud, kuris yra atvykęs dalyvauti Pasaulio universitetų asociacijos rengiamame Kongrese „Aukštojo mokslo etika ir vertybės globalizacijos eroje:  iššūkis disciplinoms“.

EMUNI (The Euro-Mediterranean University) – tai Europos ir Viduržiemio jūros regionų universitetų tinklas, vienijantis 141 narį iš 37 šalių, tarp jų – ir Mykolo Romerio universitetas.

EMUNI universitetų tinklo misija – užtikrinti aukštojo mokslo kokybę, įgyvendinant magistrantūros ir doktorantūros pakopų studijas, vykdant mokslinius tyrimus, skiriant svarbų dėmesį kultūrinei įvairovei.

EMUNI tinklo prezidentas prof. dr. Joseph Mifsud pakvietė du MRU akademinės bendruomenės atstovus tapti ekspertais tinklo veikloje.

Ekspertai prisidėtų formuojant EMUNI politiką kuriant studijų programas, dalyvaujant bendruose tyrimuose, taip pat galėtų publikuoti tyrimo rezultatus tarpdisciplinianame EMUNI tinklo leidinyje.

Prezidentas J. Mifsud taip pat pakvietė 10 Mykolo Romerio universiteto studentų atvykti į 2 – 3 savaičių vasaros mokyklose Egipte ir Tunise.

Su rektoriumi A.Pumpučiu aptarta galimybė artimiausiu metu organizuoti metų studijas MRU, kurios būtų vykdomos kartu su EMUNI tinklu.
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius