Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja 15min partnerystė: geros naujienos mokytojams, mokiniams ir jų tėvams

Artėjant naujiems mokslo metams, 15min turi gerų naujienų mokytojams, mokiniams ir jų tėvams. Portalas 15min nuo šiol skirs gerokai daugiau dėmesio švietimo temoms, rengs specialius projektus ir konkursus, o mokytojams, mokiniams ir jų tėvams bus kur kas lengviau gauti juos dominančią informaciją. Tokias galimybes atveria partnerystės susitarimas tarp portalo 15min ir e.dienyno tamo.lt. 
Švietimas
Partnerystė su TAMO grupe leis portalui 15min labiau įsitraukti į Lietuvai labai svarbią švietimo temą.

Su kokiomis problemomis susiduria šiuolaikinė mokykla? Ko reikia, kad kiltų mokytojo profesijos prestižas? Ką daryti, kad mokymosi procesas būtų ir efektyvus, ir malonus? Kaip didinti mokytojų, mokinių ir jų tėvų tarpusavio supratimą ir pasitikėjimą? Tai – tik dalis aktualių temų, apie kurias aktyviai rašys 15min, bendradarbiaudamas su TAMO.

Portale netrūks ir specialiųjų projektų: mokiniai rinks šauniausią mokytoją, tėvai mokysis perprasti šiuolaikinio paauglio žodyną, mokytojai rašys ir diskutuos apie iššūkius, su kuriais susiduria tiek jauni, tiek patyrę specialistai.

„Partnerystė su TAMO grupe leis portalui 15min labiau įsitraukti į Lietuvai labai svarbią švietimo temą. Analizuosime esamą problematiką, stebėsime pasiekimus, nušviesime šios temos pasaulines tendencijas dar kokybiškiau. Ypač svarbu, kad bendradarbiaudami turėsime gerą galimybę pateikti švietimo temų turinį tikslinei auditorijai – mokytojams, moksleiviams ir jų tėvams: tiems, kam šios temos aktualiausios.

15min nuotr./Tomas Balžekas
15min nuotr./15min vadovas Tomas Balžekas

TAMO grupė yra lyderiaujanti modernių skaitmeninių sprendimų mokykloms tiekėja, džiaugiamės, jog dirbsime kartu, kad naujoji karta turėtų priėjimą prie moderniausių technologinių ir turinio sprendimų“, – sako 15min vadovas Tomas Balžekas.

„TAMO dienyną naudoja didžioji dalis Lietuvos mokyklų – mums tai svarbus įvertinimas, o kartu ir didžiulis įsipareigojimas prieš vartotojus. Nuolat ieškome sprendimų, kaip tobulinti dienyno funkcionalumus bei siūlyti vartotojams naujus sprendimus.

Artėjantys mokslo metai mums yra ypatingi, nes tamo.lt naudotojams nuo šiol galėsime pasiūlyti dar daugiau galimybių. Mokslo metus e.dienynas tamo.lt pasitiks ne tik vizualiai atsinaujinęs, bet ir su įdiegtomis naujomis, vartotojų galimybes praplečiančiomis funkcijomis, tarp kurių svarbiausios yra dienyno sąsaja su mokinių registru, funkcionalumo pritaikymas pradinėms klasėms.

TAMO Grupės direktorius Raimondas Štreimikis
TAMO Grupės direktorius Raimondas Štreimikis

Bendradarbiavimą su portalu 15min vertiname kaip dar vieną papildomą galimybę dienyno naudotojams. Mokytojai, mokiniai ir jų tėvai e.dienyne patogiai ras visas su švietimu susijusias, 15min žurnalistų parengtas naujienas, o mokytojai reguliariai sulauks specialiai jiems parengto aktualių švietimo temų naujienlaiškio.

Kartu užtikriname, kad visa informacija (moksleivių duomenys, pažymiai, lankomumas ir pan.), kaip ir anksčiau, bus saugoma tamo.lt serveriuose ir prieinama tik konkrečios klasės mokytojams, mokiniams ir jų tėvams“, – apie naujas galimybes pasakoja TAMO grupės direktorius Raimondas Štreimikis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius