Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naują VGTU reklamą įgarsino robotas

Vilniaus Gedimino technikos universitetas (VGTU) pristatė naują vaizdo klipą, kurio įgarsinimą patikėjo kompiuteriniam robotui, o įgyvendinimą – VGTU absolventų įkurtai agentūrai „Turbo“.
vilnius-gediminas-technical-university-vgtu
VGTU reklama

Manifesto formatą pasirinkusi agentūra atskleidė tai, kas dažniausiai lieka už mokslo laboratorijų ir kaip iš tiesų VGTU mokslininkai, studentai bei absolventai prisideda prie darnios gyvenamosios aplinkos, inovacijų skatinimo bei suvokimo ribų plėtimo.

„Universitetas keičiasi, tad naują kryptį bei filosofiją norėjome išreikšti nauju klipu. Partneriams kėlėme užduotį atspindėti mūsų universiteto technologinį geną ir pagal reakciją socialiniuose tinkluose manome, kad tai puikiai pavyko. Studentai didžiuojasi universitetu, dalinasi klipu su draugais“,– pranešime cituojama Dovilė Juršytė, VGTU Rinkodaros skyriaus vadovė.

Naudodamiesi naujausiomis technologijomis ar važiuodami keliais dažnai neįsivaizduojame, kiek reikėjo atlikti tyrimų, matavimų, skaičiavimų, kūrybinių eksperimentų ir bandymų, kad viskas veiktų taip, kad mes net nesusimąstytumėme apie tai. Šis klipas parodo, kad už kiekvienos technologijos slepiasi žmogus.

Pasak D.Juršytės, labai svarbu tai, kad video kūrė VGTU Kūrybinių industrijų absolventai, kurie nuolat palaiko stiprų ryšį su savo alma mater. Baigę studijas ir įkūrę savo kompaniją, jie grįžta į universitetą su švietėjiškais projektais. Vienas iš jų – mokymai studentams apie audiovizalinę komunikaciją bei darbą su profesionalia vaizdo ir garso technika VGTU Kūrybinių industrijų laboratorijoje.

VIDEO: Vilnius Gediminas technical university (VGTU)

Šiuo metu klipas socialiniame tinkle „Facebook“ peržiūrėtas jau 34.000 kartų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius