Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujuoju VU SA prezidentu tapo Komunikacijos fakulteto studentas Arminas Varanauskas

Šeštadienį įvyko Vilniaus universiteto Studentų atstovybės ataskaitinė-rinkiminė konferencija. Tądien buvo išrinktas naujas VU SA prezidentas – Arminas Varanauskas, VU Komunikacijos fakulteto studentas.
Arminas Varanauskas
Arminas Varanauskas / VU SA nuotr.

Naujasis VU SA prezidentas savo veiklos programoje pabrėžė, kad pagrindinis jo tikslas – akademiškumo skatinimas, o pagrindinės Studentų atstovybės veiklos kryptys – kokybiškas studentų atstovavimas ir savivaldos institucinis stiprinimas. A.Varanauskas ypač akcentavo organizacijos vertybių svarbą.

„Organizacijos vertybes reikia puoselėti ir jomis tikėti, nes pamiršus vertybes sudėtinga judėti į priekį“, – savo kalboje minėjo Arminas Varanauskas.

Konferencijos metu Liutauras Gudžinskas, buvęs VU SA prezidentas, pristatė metų veiklos ataskaitą, kurioje buvo akcentuojamas studentų atstovų įsitraukimas į VU Statuto kūrimą, studentų atstovų skaičiaus padidėjimas VU Senate (nuo 7 iki 17), studentų poreikių analizė, kurios įgyvendinimas leido Studentų atstovybei efektyviau ir kryptingiau planuoti veiklą. Konferencijoje buvo pristatytos Revizijos ir finansinė ataskaitos bei išrinkti nauji Revizijos komisijos nariai.

Apie naują VU SA prezidentą Arminą Varanauską ir ketinamą vykdyti programą daugiau galite sužinoti www.vusa.lt, o vaizdo medžiagą iš VU SA  rinkiminės-ataskaitinės konferencijos galėsite pamatyti VU SA „YouTube“  tinklalapyje artimiausiu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius