Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neeilinis talentų šou – Erasmus Got Talent

Mykolo Romerio universiteto (MRU) bendruomenė buvo nustebinta Erasmus studentų talentų jau penktą kartą. Lapkričio 11 d. vyko vienas populiariausių renginių tarp studentų – Erasmus Got Talent, kuris tradiciškai organizuojamas kiekvieną pusmetį.
Neeilinis talentų šou – Erasmus Got Talent.
Neeilinis talentų šou – Erasmus Got Talent. / ESN Lithuania nuotr.

Šį semestrą renginys gerokai išsiplėtė – nemažai talentingų jaunų žmonių susirinko atskleisti savo kūrybiškumo ir originalumo ne tik iš paties MRU, tačiau ir iš Vilniaus bei Europos humanitarinio universitetų.

Universitetas taip pat sulaukė ypatingų svečių iš Vilniaus rajono Pagirių ir Utenos Dauniškio gimnazijų. Su šių mokyklų bendruomene MRU Erasmus studentai jau turėjo galimybę susipažinti dalyvaudami projekte „Erasmus Lietuvos mokykloms“, kurio metu jie lankė gimnazijas bei pristatinėjo savo šalis. Šį kartą moksleiviai paruošė savo pasirodymus ir varžėsi dėl nugalėtojų titulo lygiomis teisėmis su studentais, stulbindami savo drąsa ir energijos užtaisu.

Griežta, bet teisinga komisija, susidedanti iš Erasmus studentų mentorių, parodijuojančių pasaulinio garso žvaigždes Britney Spears, Bruno Mars ir Lady Gaga, negailėjo kandžių replikų dalyviams. Jiems taip pat teko svarbiausia užduotis – priimti sprendimą, kurie dalyviai labiausiai verti nugalėti.

Nors nebuvo lengva išsirinkti tarp daugybės nuostabių dainininkų, šokėjų ir muzikantų, komisija originaliausio pasirodymo kategorijoje apdovanojo „The Erasmus boys“. Keturi vaikinai nesidrovėjo išskirtiniais šokio judesiais atskleisti publikai tikruosius Erasmus studentų gyvenimo ypatumus.

Pagirių gimnazijos moksleiviai nušluostė nosis studentams ir nugalėjo geriausio šokio kategorijoje.

ESN Lithuania nuotr./Neeilinis talentų aou  Erasmus Got Talent.
ESN Lithuania nuotr./Neeilinis talentų šou – Erasmus Got Talent.

Svetlana Jaraud buvo apdovanota už Lietuvos patriotizmą. Mergina iš Prancūzijos nustebino publiką išėjusi į sceną nešdama Lietuvos vėliavą ir sudainavusi M. Mikutavičiaus kūrinį Trys milijonai nežiūrėdama į žodžius.

Andrea Amadeo ir Ineta Kairytė įkaitino sceną savo šokiu, kurį komisija pripažino romantiškiausiu. Jis susidėjo iš trijų dalių: tango, šokio pagal pop muziką ir lietuvių liaudies šokio. Pasak poros, Italijos ir Lietuvos motyvai naudojami šokyje simbolizuoja pasaulinę integraciją.

ESN Lithuania nuotr./Neeilinis talentų aou  Erasmus Got Talent.
ESN Lithuania nuotr./Neeilinis talentų šou – Erasmus Got Talent.

Thibaut Noel sukūrė šiltą atmosferą išskirtiniu pasirodymu su gitara ir efektų pedalais. Nors kūrinį vaikinas buvo parašęs jau prieš kelis mėnesius, atskleisti jį ryžosi tik Erasmus Got Talent, dėl ko vėliau neteko gailėtis – jis pelnė ne tik publikos simpatijas, bet buvo komisijos apdovanotas ir pagrindiniu prizu. Pasak Thibaut, renginys pasiekė savo tikslus: gerai praleisti laiką Erasmus studentams, jų mentoriams ir universiteto darbuotojams kartu. Jis teigia, jog šis vakaras ilgai išliks jo atmintyje kaip nuostabi patirtis Lietuvoje.

ESN Lithuania nuotr./Neeilinis talentų aou  Erasmus Got Talent.
ESN Lithuania nuotr./Neeilinis talentų šou – Erasmus Got Talent.

Renginį organizavę Mykolo Romerio universiteto Studijų mainų grupė bei ESN (Erasmus Student Network) MRU padalinio nariai, džiaugėsi galėdami ir vėl suburti daug talentingų žmonių kartu ir tiki, jog ši tradicija tęsis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius