Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

NFQ Akademija – tiltas iš studento suolo į prestižinį darbą

Tarptautinė e. verslo ir IT įmonė UAB „Net Frequency“ (NFQ) Kaune organizuoja intensyvią trijų mėnesių praktiką studentams.
Tarptautinė e. verslo ir IT įmonė UAB „Net Frequency“ Kaune organizuoja intensyvią trijų mėnesių praktiką studentams.
Tarptautinė e. verslo ir IT įmonė UAB „Net Frequency“ Kaune organizuoja intensyvią trijų mėnesių praktiką studentams. / UAB „Net Frequency“ nuotr.

NFQ Akademija pirmą kartą duris atverė šių metų vasario 20 d., o balandžio 19 dieną laukia pirmosios sesijos uždarymo renginys.

Trijų mėnesių trukmės paskaitų ciklo metu besimokantieji sužino, kaip teisingai kurti produktą ar vykdyti projektą. Akademijoje supažindinama su tipinėmis projektų klaidomis ir mokoma jų išvengti. Neabejotinas studijų privalumas – galimybė įsilieti į profesionalų kolektyvą ir padirbėti prie komercinių projektų. NFQ Akademija – tai puiki galimybė studentams pasirengti „PHP Zend“ sertifikuoto inžinieriaus egzaminui bei atlikti universitete reikalaujamą praktiką.

Kodėl studijavimo ir studentavimo nuvargintiems studentams galėtų kilti noras stoti į NFQ Akademiją? Pasak UAB „Net Frequency“ direktoriaus Dariaus Lebedzinsko, universitetinės žinios yra privalumas, tačiau jų nepakanka vykdant sudėtingus komercinius projektus.

Mokymus NFQ Akademijoje veda ilgametę patirtį turintys NFQ specialistai. Mokymai apima ne tik teorines žinias, bet ir praktines užduotis, kurios sprendžiamos su lektoriais auditorijoje bei savarankiškai grupėmis ir individualiai.

Į pirmąją NFQ Akademijos pavasario sesiją buvo priimtas 21 studentas. Jų teigimu, NFQ Akademijos užsiėmimai labai skiriasi nuo paskaitų universitete: čia gaunama aktuali, nauja bei naudinga informacija ir labai daug praktikos! Užsiėmimų aktualumą studentams atspindi ir jų lankomumas – beveik visų 16 paskaitų lankomumas 100 proc.

Šią savaitę vyksta baigiamieji Akademijos egzaminai, kurie susideda iš praktinės užduoties pristatymo, teorijos bei praktikos egzamino. Pavasario sesiją vainikuos šį ketvirtadienį vyksiantis uždarymas, kurio metu bus pateikti studentų įvertinimai bei rezultatų apibendrinimai.

Žingeidiems studentams NFQ Akademija suteikia galimybes įsidarbinti kompanijoje „Net Frequency“. Dar nesulaukus NFQ Akademijos egzaminų rezultatų, jau trims studentams pasiūlytas darbas šioje įmonėje. Dar didesnio būsimų NFQ darbuotojų skaičiaus tikimasi po galutinių rezultatų individualaus pokalbio su kiekvienu iš jų.

Įmonės vadovas teigia, kad anksčiau pirmenybę teikdavo tik specialistams su ilgamete patirtimi, bet šiandienos darbo rinka diktuoja savo sąlygas: „Šiuo metu gerų specialistų nerandame net ir siūlydami labai patrauklius atlyginimus. Dauguma jų renkasi darbą Didžiojoje Britanijoje ar Skandinavijos šalyse. Lietuvoje IT kompanijų daugėja, bet darbo rinka gerais specialistais taip greit neužsipildo.“

UAB „Net Frequency“ šiais metais į mokymus investuos 180 tūkst. litų. „Esame įsitvirtinę Vokietijos rinkoje, kur informacinių projektų rinka atsigavusi, projektų skaičius didėja ir jaučiamas gerų specialistų trūkumas. Esame tikri, kad investicijos pasiteisins,“ – teigia D. Lebedzinskas.

Paraiškas dalyvauti NFQ Akademijoje gali teikti tiek pradedantieji, tiek ir turintys programavimo patirties studentai.

Norinčius įstoti į NFQ akademiją kviečiame siųsti CV ir motyvacinį laišką el. paštu akademija@nfq.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius