Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paroda „Studijos 2016“ kviečia „matuotis“ profesiją

Ketvirtadienį duris atvėrė 14-oji tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda „Studijos 2016“.
Paroda „Studijos 2016“
Paroda „Studijos 2016“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Keturiolika  metų organizuojama paroda siekia supažindinti su studijomis Lietuvoje ir užsienyje, su reikalingiausiomis ir naujausiomis profesijomis, su karjeros ir verslo perspektyvomis, su stažuotėmis ir savanoryste.

Parodos tikslas – sukurti kūrybišką ir dinamišką erdvę, kuri būtų įdomi jauniems žmonėms, padėtų lengviau apsispręsti ką rinktis ir nebijoti netradicinių kelių.

Parodos tikslas – sukurti kūrybišką ir dinamišką erdvę, kuri būtų įdomi jauniems žmonėms, padėtų lengviau apsispręsti, ką rinktis ir nebijoti netradicinių kelių. Lankytojų čia laukia ne tik išsami informacija, bet ir konsultacijos su mokymo įstaigų specialistais, su karjeros specialistais, psichologais, jau studijuojančiųjų nuomonės ir praktiški patarimai, diskusijos, seminarai, paskaitos. Su jaunimu parodoje susitiks populiarūs ir žinomi žmonės, kurių patirtis ir nuomonė ypač domina dar tik besirenkančius savo ateitį moksleivius. Gyvai susitikti ir rūpimus klausimus užduoti parodoje bus galima Andriui Tapinui, Beatai Tiškevič, Justinui Jankevičiui, Vaidui Baumilai, Sauliui Urbonavičiui-Samui ir daugeliui kitų.

Šiemet akcentuojamoji parodos tema – „Sprendimą priimi ne vienas“, todėl didelis dėmesys bus skiriamas tėvų bei mokytojų auditorijai. Pirmą kartą parodoje vyks tarptautinė konferencija mokytojams, specialūs renginiai tėvams. Specialistai dalinsis žiniomis apie tai,  kaip motyvuoti vaiką mokytis, kaip padėti jam surasti savo kelią.

Naujiena ne tik šioje parodoje, bet ir Lietuvoje – didžiausios pasaulyje branduolinių mokslinių tyrimų organizacijos CERN unikali ekspozicija. Ši ekspozicija iš Šveicarijos į Lietuvą atkeliauja pirmą kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius