Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„PR Lapės“ piešia naują žvaigždžių žemėlapį – prasideda paraiškų registracija

Kasmetiniai Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto apdovanojimai „PR LAPĖS“ grįžta ir kviečia verslo įmones, nevyriausybines organizacijas ir viešojo sektoriaus įstaigas siųsti paraiškas ir dalyvauti komunikacijos projektų konkurse. Konkurso metu bus vertinami ir apdovanojami įdomiausi komunikacijos projektai, kurie buvo įgyvendinti 2017 metais ar dar tebesitęsia.
PR Lapės
PR Lapės / Projekto partnerių nuotr.
Temos: 1 PR Lapės

„PR LAPĖS 2017“ apdovanojimų simbolis – žvaigždės, todėl tai suteiks galimybę sužibėti išskirtiniams komunikacijos projektams. Šiemet apdovanojimus gaus „Pilietiškoji lapė“, „Kūrybiškoji lapė“, „Sveikuolė lapė“, „Inovatyvioji lapė“, „Socialinių tinklų lapė“, „Atsakingoji lapė“ ir „Nuoseklioji lapė“. Taip pat šie metai ypatingi tuo, kad bus pristatyta išskirtinė kategorija, skirta pažymėti Lietuvos šimtmečiui skirtus projektus, ir ji vadinsis „Šimtmečio lapė“.

Projekto partnerių nuotr./PR Lapės
Projekto partnerių nuotr./PR Lapės

Komunikacijos projektus vertins viešųjų ryšių ir komunikacijos specialistai, žiniasklaidos atstovai bei žymūs visuomenės veikėjai. Geriausius 2017 metų projektus rinks tikri savo srities ekspertai – VU Komunikacijos fakulteto prodekanė Renata Matkevičienė, viešųjų ryšių ir organizacijų plėtros specialistas, politikos mokslų daktaras Darius Udrys, LRT.lt portalo vadovas Mindaugas Raguotis, „Indiana Hookkūrybos vadovė Dovilė Filmanavičiūtė ir kiti komunikacijos profesionalai.

Kaip ir kiekvienais metais projektai galės pretenduoti į tam tikras kategorijas, iš kurių vėliau bus renkama po vieną nugalėtoją.

Paraiškos formą galima rasti tinklapyje, užpildytas paraiškas siųsti el. paštu info@prlapes.lt, laiško antraštėje nurodant „Paraiška“. Paraiškas galima teikti iki 2017 m. gruodžio 10 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius