-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praktikos renginys „Tavo kelias“ ‒ sėkmės istorijos prasideda čia!

AIESEC Lietuva kviečia studentus ir darbdavius atsakingai žiūrėti į praktiką. Lapkričio 19 d., Vilniuje, viešbutyje Radisson Blu vyks jau šeštasis studentų praktikos renginys „Tavo kelias“.
Praktikos renginys „Tavo kelias“ ‒ sėkmės istorijos prasideda čia!
Praktikos renginys „Tavo kelias“ ‒ sėkmės istorijos prasideda čia! / Kristinos Janulaitytės.nuotr.
Temos: 1 Studentai

Renginys skirtas Lietuvos aukštųjų mokyklų bakalauro ir magistrantūros studijų studentams, siekiantiems susirasti kokybišką praktiką, sužinoti apie savo pasirinktos profesijos kasdienybę ir perspektyvas. Įmonėms tai galimybė atrasti žingeidžius ir norinčius mokytis studentus bei priimti juos praktikai.

Renginio metu studentai turės galimybę tiesiogiai pabendrauti su potencialiais darbdaviais, užmegzti naujų pažinčių ir gauti vertingų karjeros patarimų iš tokių įmonių kaip Omnitel, SEB, Lidl, EY, PZU Lietuva, KPMG ir kitų. Studentai galės dalyvauti trumpuosiuose interviu ir darbinėse sesijose su juos dominančių įmonių atstovais.

„Tavo kelias“ organizatorės Aistės Liškauskaitės teigimu, daugelis studentų susiduria su dilema, kur panaudos studijų metu įgytas žinias. „Dažnai nei studentai, nei darbdaviai nėra suinteresuoti kokybiška praktika, todėl pralaimi ne tik jie, bet ir darbo rinka. „Tavo kelias“ skatina dialogą tarp studentų, verslo bei mokymosi institucijų ir bando keisti praktiką lydinčius stereotipus“.

Vietų skaičius ribotas, todėl galimybė dalyvauti renginyje bus suteikta 250 labiausiai motyvuotų ir talentingų studentų.

Registracija ir išsamesnė informacija www.tavokelias.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius