Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Profesoriaus Mykolo Romerio gimtadienį universitetas minės alumnų švente

Gegužės 17 d. sukanka 133 metai, kai gimė neeilinė savo nuopelnais Lietuvos valstybei, visuomenei ir mokslui asmenybė – Mykolas Romeris.
MRU plakatas
MRU plakatas / MRU iliustr.

Profesoriaus vardu pavadintas Universitetas M. Romerio gimtadienį minės pirmą kartą vyksiančioje alumnų ir karjeros šventėje „MRU Alumni Karjera“.

„Renginio data pasirinkta neatsitiktinai, juk mus taip ir vadina – romeriečiai“, – šypsosi Universiteto plėtros prorektorius dr. Stasys Vaitkevičius. – „Tikimės, kad profesoriaus vardas įkvėps ar įpareigos susiburti tiek esamus bendruomenės narius, tiek mūsų absolventus. Esame jaunas Universitetas, mums brangus kiekvienas alumnas, todėl nusprendėme jiems surengti šventę, suteikti progą dar kartą aplankyti savo Alma Mater, susitikti, pabūti kartu, pasidalinti naujienomis ir pasiekimais“.

Naujienas apie studentus sekite ir tinkle „Facebook“. Spauskite čia!

MRU plėtros prorektorius sako tikįs, kad šventė pavyks ir taps tradicinė. Jau dabar kiekvienas MRU alumnas turėtų kasmet planuoti apsilankyti Universitete gegužės mėnesį, norime ir tampame traukos centru, – sakė dr. S. Vaitkevičius.

Šventės programoje numatyta ir dalykinė dalis – darbdavių kontaktų mugė, kur bus galima susipažinti su įvairiomis įmonėmis, sužinoti daugiau apie jų veiklą, praktikos, darbo bei karjeros galimybes jose.

Taip pat vyks diskusija-debatai „Karjera 360° kampu“, kurią ves žurnalistas Tomas Dapkus. Debatuose dalyvaus MRU alumnai – Seimo narys Vytautas Gapšys,  doc. dr. Aistė Diržytė, Paulius Rakštikas, Aistis Ramanauskas, Kęstas Ermanas ir kt.

Po pietų bendruomenė bus kviečiama į Universiteto vidinį kiemą. Jame bus galima pasidžiaugti MRU meninių kolektyvų pasirodymais (liaudiškos muzikos ansambliu, instrumentine grupe „MRU Jazz Band“,  A. Noviko vadovaujama pop vokalinė grupe, sportinių šokių grupė „Bolero“). Taip pat vyks  paplūdimio tinklinio aikštelės atidarymas, bus galima pasivaržyti ir kitose rungtyse, išmėginti įvairias pramogas. „MRU Alumni karjeros“ renginį užbaigs Egidijaus Sipavičiaus koncertas.

Mykolo Romerio universitetas gegužės 17 d.  kviečia visus savo absolventus kartu su šeimomis atvykti į šventę „MRU Alumni Karjera“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius