Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renginyje „PR LAPĖS“ apdovanoti geriausi 2017 metų komunikacijos projektai

Ketvirtadienio vakarą Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vyko komunikacijos projektų apdovanojimai „PR LAPĖS 2017“. Renginio metu buvo paskelbti ryškiausiai komunikacijos srityje sužibę projektai. Praėjusiais metais 8 skirtingose kategorijose varžėsi rekordinis kiekis projektų – buvo gauta net 115 paraiškų.
„PR LAPĖS“ apdovanojimų akimirkos
„PR LAPĖS“ apdovanojimų akimirkos / Arno Šarkūno nuotr.
Temos: 1 PR Lapės

„Akivaizdu, kad 2017 metai komunikacijos srityje buvo itin darbingi – „PR LAPĖS“ sulaukė rekordinio paraiškų skaičiaus. O pačios paraiškos stebino ne tik gausa, bet ir įvairumu, kūrybiškumu. Matėme projektų, nukreiptų į labai skirtingas auditorijas – vaikus, nuotykių ieškotojus, senjorus ar save išbandyti trokštančius žmones. Konkurse dalyvaujantys projektai tik dar kartą įrodė, kaip galima naujai išnaudoti, atrodo, jau visų šimtąkart naudotas priemones ir bandytus kanalus“, – sakė apdovanojimų koordinatorė Erika Rodžiūtė.

Geriausius 2017 metų projektus rinko savo srities ekspertai – Jogaila Morkūnas, Dovilė Filmanavičiūtė, Arijus Katauskas, Renata Matkevičienė, Lina Jakučionienė, Mindaugas Raguotis, Darius Udrys, Andrius Baranauskas, Ingrida Bartkienė. Komisijai pirmininkavo Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos generalinis direktorius Renaldas Gudauskas.

Apdovanojimų vedėju šiais metais tapo žurnalistas Edvardas Kubilius, o renginio metu žiūrovams savo dainas dovanojo atlikėja Gintarė Rimdžiūtė.

Organizatorių nuotr./„PR LAPĖS“ apdovanojimų akimirkos
Organizatorių nuotr./„PR LAPĖS“ apdovanojimų akimirkos

PR LAPĖS 2017“ nugalėtojai:

Šimtmečio lapė

„100 metų kartu“ – tai meninių vizualizacijų projektas, fotografijomis ir dokumentinio kino kadrais pasakojantis Lietuvos Respublikos bendraamžių ir jų artimųjų atsiminimus, patirtis, gyvenimo istorijas.

Inovatyvioji lapė

„LRT išmaniosios studijos atidarymas/pristatymas“ – įgyvendinant projektą visuomenei pristatyta visiškai atnaujinta studija, iš kurios transliuojamos laidos. Studijai tapus funkcionalesnei ir modernesnei, tikimasi ne tik inovatyvumo sklaidos, bet ir didesnio LRT žiūrimumo.

Kūrybiškoji lapė

„Karta 25. Įkvėpti rinktis“ – projektas, skirtas paminėti „Maximos“ 25-ąjį gimtadienį. Jis supažindina su šia karta, atskleidžia, ką ji atnešė geriausio, turėdama iki tol sunkiai pasiekiamą ir mažai kam prieinamą pasirinkimo laisvę.

Socialinių tinklų lapė

„Prisiviriau košės“ – projektas, kuriuo siekiama atkreipti kuo didesnės visuomenės dalies dėmesį į Pasaulinę košės dieną. Organizatoriai užsibrėžė tikslą šia iniciatyva formuoti tinkamą vaikų požiūrį į mitybą ir ugdyti sveikos gyvensenos įpročius.

Nuoseklioji lapė

„Misija Sibiras“ – jau dvyliktus metus vykdomas projektas, kurio metu organizuojamos jaunų žmonių ekspedicijos į Sibirą. Ekspedicijos tikslas – sutvarkyti mūsų tautiečių trėmimų vietas, apleistas kapines, pastatyti atminimo simbolius, lietuviškomis kryždirbystės tradicijomis puoštus kryžius, žuvusiems lietuviams Sibire atminti.

Pilietiškoji lapė

Diskusijų festivalis „Būtent!“ – projektas, kuriuo siekiama inicijuoti atvirą diskusijų erdvę, prisidedančią prie demokratiškos, vieningos ir pažangios visuomenės kūrimo. Tikimasi, kad, skatinant keistis nuomonėmis ir kelti naujas idėjas, valstybei bus padedama augti, o bendruomenės nariams joje – stiprėti.

Atsakingoji lapė

„Mirštu, kaip noriu gyventi“ – projektas, išsiskiriantis nepaprastai kilnia misija: skleisti organų donorystės idėją Lietuvos visuomenėje. Siekiama šviesti šalies gyventojus apie organų donorystės naudą ir skatinti kuo dažniau diskutuoti apie šį itin svarbų reiškinį su savo artimaisiais.

Sveikuolė lapė

„Sėdimas darbas. Grąžink kūnui skolą“ – projektas, kuriuo siekta atkreipti kuo didesnės visuomenės dalies dėmesį į sėdimo darbo daromą žalą kūnui. Įgyvendinant jį darbuotojams sudaryta galimybė išsitirti ir sužinoti, kokie kūno judesiai yra sutrikę, taip pat teikti patarimai, kaip pagerinti esamą situaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius