Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Seminaras „Reklama pagal Džeką Skerdiką“ sutraukė gausybę studentų

Kasmetinis ir jau tradiciniu tapęs reklamų konkursas „STARtuok“ vėl kviečia visus įsisukti į reklamų kūrimo ir seminarų sūkurį.
Temos: 2 Reklama Studentai

Pirmojo seminaro metu VU KHF auditorija buvo kaip niekad sausakimša studentų, norėjusių pasiklausyti vienos žinomiausių reklamos agentūrų Lietuvoje „Milk“ atstovų seminaro kraupiu ir inriguojančiu pavadinimu „Reklama pagal Džeką Skerdiką“.

Lektoriai kalbėjo apie tai, kas ir kaip kuria reklamą, kada žmonės per ją neperjungia kanalo ir nebėga į tualetą. Seminaro dalyviai džiaugėsi ne tik pasisėmę naudingų žinių apie reklamą, bet ir linksmai praleidę laiką.

Kitas „STARtuok“ reklamų konkurso seminaras vyks kovo 30 dieną. Paskaitą tema „Būti aktoriumi“ ves Edita Kabaraitė – viena žymiausių žmonių atrankų reklamoms, televizijos ir kino filmams organizatorė. Seminaro dalyviai turės puikią galimybę ne tik pasiklausyti puikios specialistės, bet ir sudalyvauti tikrame kastinge.

VIDEO: KobraTV - Reportažas - Seminaras "Reklama pagal Džeką Skerdiką"

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius