Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skundas: VGTU studentai turi ieškoti, kur nusiprausti

Dar rugsėjį Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) bendrabutyje gyvenantys studentai ant durų rado užklijuotą užrašą, perspėjantį, kad laikinai neleidžiama naudotis antrame aukšte esančia dušine. Vis dėlto „laikinai“ užsitęsė iki šių dienų. Tai ir papiktino VGTU studentę.
Toks užrašas ant dušinės durų pasitinka VGTU studentus
Toks užrašas ant dušinės durų pasitinka VGTU studentus / Žymantės S. nuotr.

„Šių metų rugsėjo mėnesį radome ant durų užklijuotą užrašą „Prašome laikinai nesinaudoti antro aukšto dušine, dėl vykdomų remonto darbų“, – laišką redakcijai pradėjo skaitytoja Žymantė. 

Anot jos, šiuose žodžiuose – daug melo, nes „laikinai“ tebesitęsia iki šių dienų, nors remonto darbai nėra vykdomi. 

„Kol kas į tą skylę yra pripilta betono (pridedu nuotraukų) ir jokių darbininkų nematyti. Nesame labai išpuikę, galime nueiti į kitą bendrabučio pusę, bet ten taip pat kabo toks pat užrašas. Taigi 12 kambarių, kuriuose gyvena po 2-3 studentus, turi ieškotis, kur nusiprausti, todėl kenčia kito aukšto dušinės“, – toliau dėsto situaciją mergina. 

Pastarosioms, anot jos, tenka 24 kambariai, todėl ir ten sugedo dušas. 

„Tai mums lipti dar aukščiau??? Nėra smagu ir sveika, po šilto dušo eiti per šaltą laiptinę. Studentams tai kerta per kišenę. Žinoma, bandėm susisiekti su „Mano būstas“, bet paskambinus jiems sumoki pinigus už skambutį, būni apšauktas ir nukreiptas į bendrabučio administratorių, kuris yra pasakęs, jog jei būtų jo valia, mes jau seniai turėtume dušą“, – skundėsi Žymantė. 

Žymantės S. nuotr. /VGTU dušai
Žymantės S. nuotr. /VGTU dušai

Žada, kad dušais bus galima naudotis dar šią savaitę 

„Mano būstas“ atstovas spaudai Paulius Ugianskis 15min.lt teigė, kad pirmame aukšte po dušinėmis yra privatus butas (išpirktas), pro kurį eina bendras stovas su dušinėmis.

„Buto savininkė dažnai būna išvykusi į užsienį, tad ilgą laiką nepavykdavo patekti į jos patalpas ir pakeisti stovą. Galiausiai pavyko ją rasti ir sutarti, kad šiomis dienomis būtų įleisti meistrai“, – sakė P.Ugianskis. 

Antradienį jos bute bus vykdomi santechnikos ir stovo keitimo darbai, liejamas išlyginamasis sluoksnis, klijuojamos plytelės.

„Kai tik lyginamasis sluoksnis nudžius, studentai galės pradėti naudotis dušinėmis. Tikimės, kad tai įvyks dar šią savaitę“, – pažadėjo „Mano būstas“ atstovas spaudai. 

Dėkojame Žymantei už atsiųstą informaciją ir nuotraukas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius