-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Startuoja VDU projektas „Moksleivi, pabūk studentu“

Artėjant mokyklos baigimui tenka pamiršti apie nerūpestingą vaikystę ir pradėti kurti ateities planus. Įsitraukus į suaugusiųjų gyvenimą, nebelieka laiko lengvabūdiškiems užsiėmimams ir didžiausiu galvos skausmu tampa svarstymai apie studijas bei būsimą profesiją.
Vytauto Didžiojo universitetas
Vytauto Didžiojo universitetas / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Vieni dar nuo vaikystės turi svajonę ir jos siekia, bet dauguma moksleivių nežino arba negali apsispręsti, kokią studijų programą rinktis stojant į aukštąją mokyklą. Vaikystės svajonės būti kosmonautu atrodo nerealios, o suaugusiųjų patarimai nelabai padeda. Todėl pagalbos ranką, padedant apsispręsti, kokiu gyvenimo keliu pasukti, mielai ištiesia studentai!

Prasidėjus naujiems mokslo metams Vytauto Didžiojo universitetas antrus metus iš eilės organizuoja projektą „Moksleivi, pabūk studentu”. Siekdami, kad moksleiviai turėtų galimybę susipažinti su studijų programomis, universitetu bei studentišku gyvenimu, kviečiame savaitę pabūti VDU studentu. Projektas, pralenkęs visus lūkesčius, praėjusiais metais 90 moksleivių leido pasijusti pilnaverčiais studentais, kurie aplankė šimtus paskaitų, susipažino su dėstytojais, studentais bei visa Vytauto Didžiojo universiteto akademine bendruomene. Kaip ir pernai, taip ir šiemet moksleiviai galės pasirinkti ne vieną dominančią studijų programą, turės galimybę įvertinti studijų kokybę, bendrabučius, susipažinti su universitetu bei jo istorija.

Moksleiviai tai pat turės ir mentorius – žmones, kurie padės susigaudyti universiteto erdvėje bei atsakys į kilusius klausimus. Projektas bus vykdomas 3 savaites – spalio 22-26 d., lapkričio 5-9 bei 19-23 dienomis.

Taigi, visus susidomėjusius 10-12 klasių moksleivius kviečiame iki spalio 5 dienos užpildyti anketą ir laukti tolimesnių nurodymų. Anketą galite rasti čia.

Moksleiviai bus atrenkami atsižvelgiant į motyvacinį laišką, mokslo, kultūros bei sporto pasiekimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius