Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinktas naujas LSAS prezidentas

Šeštadienį vykusio Lietuvos Studentų atstovybių sąjungos (LSAS) kongreso metu dviejų metų kadencijai išrinktas naujas organizacijos vadovas. Juo tapo Arūnas Mark, kuris pakeitė prieš tai dvi kadencijas organizacijai vadovavusią Indrę Vareikytę.
Naujasis LSAS vadovas – Arūnas Markas
Naujasis LSAS vadovas – Arūnas Mark / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Arūnas Mark jau trejus metus aktyviai veikė LSAS veikloje, dirbo atstovu aukštojo mokslo reformos klausimais bei socialinių klausimų ir akademinio proceso reikalų koordinatoriumi. A.Mark vedė veiklos planavimo, Bolonijos proceso, akademinio proceso ir socialinės aplinkos, studijų kokybės vertinimo, studentų atstovybės pagrindų seminarus, nuo gegužės mėnesio yra Nacionalinės Bolonijos proceso ekspertų grupės narys.

Naujasis LSAS vadovas taip pat atstovavo Lietuvos studentams Europos studentų sąjungoje, Šiaurės ir Baltijos šalių studentų sąjungoje, dirbo vykdant LSAS projektus, buvo deleguotas į darbo grupes.

Prieš darbą LSAS biure, A.Mark buvo Lietuvos muzikos ir teatro akademijos studentų atstovybės viceprezidentas. Naujai išrinktas LSAS prezidentas 2009 m. pavasarį baigė Lietuvos muzikos ir teatro akademiją bei įgijo muzikos bakalauro kvalifikacinį laipsnį ir atlikėjo profesinę kvalifikaciją.

LSAS Kongreso metu taip pat buvo patvirtinta LSAS veiklos ir revizijos komisijos už 2008–2009 metus bei LSAS finansinės atskaitomybės už 2009 metus ataskaitos. Kongreso dalyviai taip pat patvirtino organizacijos veiklos strategiją 2009–2013 metams, svarstė naują įstatų ir reglamento redakcijas.

Studentų BLOG`as neriboja tavo laisvės. Jei tu aktyvus studentas, tau rūpi studentiškos aktualijos bei problemos, jei tu fotografuoji, rašai, filmuoji – prisijunk prie mūsų ir aktyviai reikšk savo nuomonę, pasakok apie savo nuotykius, dalinkis patirtimi su kitais studentais.

Studentų BLOG`o narių rašinius ir NeTiks TV reportažų galite rasti čia.

Daugiau NeTiks TV reportažų žiūrėkite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius