-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Makniūnuose – ir vėl Alytaus kolegijos pirmakursiai (nuotraukos)

Rugpjūčio paskutinėmis dienomis Makniūnuose ir vėl aidėjo būsimų Alytaus kolegijos pirmakursių balsai tradicinėje, jau penktoje fuksų stovykloje. Alytaus kolegijos studentų atstovybė (AKSA) į ją atsivežė apie septyniasdešimt linksmų bei aktyvių būsimųjų studentų.
Nugalėtojų komanda „Tarakonai“ su savo vadovu Mindaugu Beiniumi.
Nugalėtojų komanda „Tarakonai“ su savo vadovu Mindaugu Beiniumi. / Organizatorių nuotr.

Trys dienos neprailgo

Vos atvykę į stovyklą, būsimi pirmakursiai buvo suskirstyti į šešias komandas, kurios visas tris dienas stengėsi pelnyti geriausiosios komandos vardą. Šiais metais komandų pavadinimai buvo tikrai linksmi: „Sliekai“ (vadovas Rimantas Packevičius), „Moškės“ (vadovas Dainius Kasperavičius), „Grambuoliukų“ komandai vadovavo Mantas Daugėla, „Amarai“ (vadovas Marius Jablonskas), „Tarakonai“ (vadovas Mindaugas Beinius), bei „Blakės“ (vadovas Gediminas Ryženinas).

Organizatorių nuotr./`lapių marakinėlių netrūko.
Organizatorių nuotr./Šlapių marškinėlių netrūko.

Trys stovyklos dienos praėjo kaip viena. Fuksiukams nebuvo kada nuobodžiauti, kadangi turėjo įveikti daugiau kaip dvidešimt ištvermės bei sumanumo reikalaujančių rungčių (estafetė, žaidimai su vandeniu, kiaušinių kovos, virvės traukimas), surasti AKSA paslėptus specialius lobius, o svarbiausia – žaidimo forma įsiminti kolegų vardus ir susipažinti vieniems su kitais ir, be abejo, kiekvieną rytą fuksai pasitiko su rytine mankšta, kuri padėdavo greičiau nubusti bei likusią dieną pasitikiti itin žvaliems. Kad komandos palaikytų viena kitą, būtų aktyvios bei paklusnios savo vadovams, buvo sudaryta speciali AKSA taškų sistema, kuri ne tik pasiteisinto, bet ir padėjo lengviau išrinkti geriausią komandą.

Organizatorių nuotr./Viena smagiausių rungčių  vaikinų kiauainių kovos.
Organizatorių nuotr./Viena smagiausių rungčių – vaikinų kiaušinių kovos.

Be įvairių užduočių ir žaidimų, pirmakursiai susitiko su Alytaus kolegijos direktore Danute Remeikiene, pavaduotojais bei choro vadove, „Parex“ banko atstovu Gediminu Dundziu, studentų laikraščio „Studentų Era“ atstovė Aušra Pociūtė ne tik pristatė bet ir suteikė progą visiems fuksams paskaityti specialiai jiems paruoštą naujausią laikraščio leidinį, Lietuvos studentų atstovybių sąjungos (LSAS) bei studentiškiausio internetinio portalo Netiks TV atstovai papasakojo apie studijas bei suteikė daug naudingos informacijos pirmakursiams apie jų laukiantį studentišką gyvenimą.

Apdovanoti šauniausieji

Alytaus kolegijos direktorė specialiomis AK dovanomis apdovanojo aktyviausius stovyklos pirmakursius – Mantą Pavilonį ir Ernestą Ziminską. AKSA savo ruoštu taip pat išrinko du aktyviausius bei labiausiai padėjusius studentų atstovybei tvarkantis, fuksiukus - Evaldą Žemaitį ir Justiną Petkevičiūtę, jie apdovanoti AKSA prizais ir yra laukiami prisidedant prie studentų atstovybės veiklos. Na, o šauniausia bei daugiausiai taškų surinkusi komanda buvo „Tarakonai“, vos penkiais taškais atsiliko „Grambuoliukų“ komanda, tretieji liko „Sliekai“. Žinoma, visos komandos buvo vertos nugalėtojų vardo, nes šie fuksiukai iš tiesų be galo linksmi ir aktyvūs. Džiugu, kad visi stovyklą paliko geros nuotaikos, o praleistas laikas dar ilgai neužsimirš.

Studentų BLOG`as neriboja tavo laisvės. Jei tu aktyvus studentas, tau rūpi studentiškos aktualijos bei problemos, jei tu fotografuoji, rašai, filmuoji – prisijunk prie mūsų ir aktyviai reikšk savo nuomonę, pasakok apie savo nuotykius, dalinkis patirtimi su kitais studentais.

Studentų BLOG`o narių rašinius ir NeTiks TV reportažų galite rasti čia.

Daugiau NeTiks TV reportažų žiūrėkite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius