Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Peak Time 2010“ konkurse verslo ir ekonomikos studentai iš viso pasaulio varžysis jau 11-ą kartą

Registracija į tarptautinį verslo ir ekonomikos studentų konkursą „Peak Time 2010“ pagaliau prasidėjo ir tęsis iki vasario 9 dienos. „Peak Time“ organizatoriai tikisi sulaukti daugiau nei 2500 dalyvių iš ne mažiau kaip 50 šalių. Šiais metais vienas iš konkurso dalyviai bus skatinami atkreipti dėmesį į ekologiją: viena užduočių bei paskaitų temų – „Eko-vystymasis“.
„Peak Time 2010“ konkurso organizatoriai
„Peak Time 2010“ konkurso organizatoriai. / Organizatorių nuotr.
„Peak Time“ konkurso tikslas – mesti iššūkį aktyviam ir talentingam jaunimui, pasitelkiant sudėtingas verslo simuliacijas, situacijų tyrimus bei seminarus ir atrasti geriausius. Organizatoriai siekia padaryti šį renginį galimybių šaltiniu tiek studentams, tiek universitetams, tiek tarptautinėms kompanijoms – „Peak Time 2010“ verslas ir viso pasaulio studentai susitinka akis į akį.

Kelias į konkursą labai paprastas: 4 bakalauro kurso studentai sudaro vieną komandą, registruojasi ir dalyvauja verslo simuliacijos CESIM atrankos etapuose internete bei sprendžia situacijos uždavinį („case study“). Geriausios komandos tęsia konkursą finale Rygoje balandžio 28-ą – gegužės 1-ą dienomis. Finalo metu dalyviai savo jėgas bando unikaliose, specialiai konkursui sukurtose, užduotyse bei mėgaujasi įkvepiančiomis verslo atstovų iš viso pasaulio paskaitomis, seminarais bei laisvalaikio programa.

2010 metais organizatoriai tikisi įtvirtinti „Peak Time“ kaip prestižinį pasaulinį konkursą, atitinkamai vertinamą visų jo dalyvių. Šiais metais renginys koncentruojamas į „Žaliąją“ temą. Be to, „Peak Time“ organizatoriai džiaugiasi galėdami pranešti, jog tęsiamas bendradarbiavimas su pasauliniu „Peak Time 2010“ rėmėju bei strateginiu patarėju Peteriu Woolsey (Euro Baltic Software Alliance Group).

Siekdami pagerinti konkursą, „Peak Time“ organizatoriai taip pat bendradarbiauja su įvairiomis tiek verslo, tiek viešojo sektoriaus organizacijomis. Prie konkurso įgyvendinimo šiais metais jau yra prisidėjusios vyriausybinės institucijos (valstybių ambasados visame pasaulyje, investicijų ir plėtros agentūra Latvijoje (LIAA)), SSE Riga Alumnių asociacija, British Chamber of Commerce (Lietuvos ir Didžiosios Britanijos asociacija)), taip pat nevyriausybinis sektorius (DDB, iDynamic, Vain & Partners). Pagrindinių renginio rėmėjų sąraše yra „Nokia Siemens Networks“, LMT ir „Lindorf“.

„Peak Time“ – vienas didžiausių tarptautinių verslo ir ekonomikos studentų konkursų visame pasaulyje, šiais metais vyksiantis jau 11-ąjį kartą. Renginį savarankiškai organizuojatys Stokholmo aukštosios ekonomikos mokyklos Rygoje studentai, siekia patirties projektų valdymo, finansavimo bei komunikacijos srityse.

Daugiau informacijos apie konkursą anglų kalba galite rasti www.peaktime.org

Daugiau Studentų blogo naujienų rasite čia.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius