-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šauniausio studento rinkimuose – gudrumo išbandymai, Kazlas ir bedarbių armija

Nuobodulys, žiovulys, tingumas ir panašios reikšmės žodžiai visiškai nesusiję su jau penktąjį kartą Alytaus kolegijos studentų atstovybės (AKSA) organizuojamais linksmais Lietuvos kolegijų šauniausio studento rinkimais.
Kas taps šauniausiu studentu?
Kas taps šauniausiu studentu? / Organizatorių nuotr.

Dalyviams teks pasitelkti savo išradingumą ir nuovokumą, įveikiant kiekvieną rungtį. Šių metų naujovė – gudrumo užduotis. Ją pasieks ne visi pretendentai į Lietuvos kolegijų šauniausio studento titulą – tik patekę į antrąjį etapą. Studentai turės atsakyti tiek į „protingus“, tiek ir į „linksmus“ klausimus. Bus ir daugiau naujų, linksmų rungčių.

Jubiliejinio renginio tema – „Profesijos“. Kiekvienas dalyvis atstovaus kuriai nors profesijai ir rinkimų metu galbūt ras išsvajotąjį darbą. Savotiškos darbo biržos „direktoriumi“ taps šmaikštusis lietuvių teatro, kino ir televizijos aktorius, komikas Rolandas Kazlas, nuo pat pirmų Lietuvos kolegijų šauniausio studento rinkimų stojęs į vedėjo vietą ir tapęs neatskiriama jų dalimi. Šį kartą „direktoriui“ teks sunki užduotis – krizės laikotarpiu „suvaldyti bedarbių armiją“. Kaip jam seksis? Sužinosi balandžio 16d. 12 valandą apsilankęs Alytaus kolegijos (Merginės g. 2b) salėje.

Penktųjų Lietuvos kolegijų šauniausio studento rinkimų dalyviai bei žiūroviai nuo 21 val. linksminsis „Last happy night“ vakarėlyje VORO FORTE. Kojas trypčioti iki ryto vers DJ GERAS. Taip pat vakarėlyje nestigs studentiškų rungčių bei prizų. NEPRAŽIOPSOK! Juolab, kad tai paskutinis studentiškas vakarėlis šiais studijų metais.

Studentų BLOG`as neriboja tavo laisvės. Jei tu aktyvus studentas, tau rūpi studentiškos aktualijos bei problemos, jei tu fotografuoji, rašai, filmuoji – prisijunk prie mūsų ir aktyviai reikšk savo nuomonę, pasakok apie savo nuotykius, dalinkis patirtimi su kitais studentais.

Studentų BLOG`o narių rašinius galite skaityti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius