-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Radzevičius: studentu buvau 12 metų (video)

Vytaras Radzevičius (g.1968), sporto žurnalistas. Aštuoniolikos metų gavo šaukimą į Sovietų armiją ir iškart po mokyklos dvejiems metams buvo išsiųstas į Vidurio Aziją.
Vytaras Radzevičius
Vytaras Radzevičius / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Studentai

„Grižęs planavau stoti į istorijos specialybę, bet atvykęs sutikau draugą, kuris nebuvo kariuomenėje ir tuo metu (1988m.) kaip tik studijavo žurnalistiką. Tad per vieną naktį jis mane įtikino stuodijuoti šią specialybę. Būdamas pirmame kurse pradėjau dirbti. Kadangi sunkiai sekėsi viską suderinti, teko sustabdyti mokslus. Kai grįžau po studijų pertraukos, visi dėstomi dalykai buvo pasikeitę. Universitetą baigiau tik 2000 m. “, – pasakoja V. Radzevičius.

„Pasirenkant specialybę patariu prieš tai save pabandyti įsivaizduoti toje srityje, pajusti ar tai tau tikrai tinka ir reikalinga. Žinoma, pasirinkti sau tinkamą specialybę yra labai sunku”, – Barake.lt komandai teigė žinomas sporto žurnalistas.

VIDEO: daugiau video barake.lt

Studentų BLOG`as neriboja tavo laisvės. Jei tu aktyvus studentas, tau rūpi studentiškos aktualijos bei problemos, jei tu fotografuoji, rašai, filmuoji – prisijunk prie mūsų ir aktyviai reikšk savo nuomonę, pasakok apie savo nuotykius, dalinkis patirtimi su kitais studentais.

Studentų BLOG`o narių rašinius ir NeTiks TV reportažų galite rasti čia.

Daugiau NeTiks TV reportažų žiūrėkite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius