-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Studentų šventė Panevėžyje

Minint Tarptautinę Studentų dieną, KTU Panevėžio instituto studentų atstovybė „PanFiSa“ kartu su Panevėžio kolegijos studentų atstovybe „PanKoSa“ organizavo studentų eitynes bei Lietuvos tūkstantmečio proga suformavo trispalvį skaičių „1000“ iš studentų Panevėžio miesto centre.
Studentų šventės akimirka Panevėžyje
Studentų šventės akimirka Panevėžyje / Organizatorių nuotr.

Pranešime spaudai teigiama, kad viskas prasidėjo 10.30 val., visi dalyviai buvo užregistruoti ir jiems buvo išdalinti spalvoti popieriaus lapai (geltona, žalia, raudona). Pasibaigus registracijai, buvo pradėta formuoti studentų kolona, priešakyje stovėjo Panevėžio orkestro „Garsas“ kolektyvas, už jų Panevėžio aukštujų mokyklų, fakultetų bei studentų atstovybių vėliavos ir, žinoma, Panevėžio miesto studentai. Koloną lydėjo du policijos ekipažai.

Žygiuojant studentų kolonai per miesto gatves, miestelėnai atitrūko nuo visų savo rūpesčių, darbų ir mėgaudamiesi stebėjo žygiuojančius jaunus žmones t.y. mus – Studentus! Orkestro kolektyvas atkreipė kiekvieno dėmėsį ir nepaliko nei vieno abejingo šiai gražiai eisenai. Maršruto tikslas buvo sugrįžti atgal į Laisvės aikštę. Ten jau laukė ant žemės nubraižytas „1000“. Kolonai grįžus į miesto centrą, visi dalyviai pagal savo popieriaus lapų spalvas sustojo į savo vietas. Ir štai „Studentų trispalvis tūkstantis“!!! Panevėžio viešbučio balkone buvęs fotografas įamžino šią nepakartojamą akimirką.

Organizatoriai labai džiaugėsi studentų aktyvumu, nes iš viso buvo užregistruota 326 dalyviai. 

Daugiau Studentų blogo naujienų rasite čia.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius