Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Susipažink. Įvertink. Važiuok“ – gidas besirengiantiems išvykti

Jei jauti žinių troškulį, sieki įgyti patirties ir nori patobulėti tiek profesinėje, tiek asmeninėje srityje, šis leidinys skirtas Tau.
Keliautojai
Keliautojai / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

„Susipažink. Įvertink. Važiuok.” yra gidas studentams, savanoriams, praktikantams ir darbuotojams, kurį paruošė ir išleido Švietimo mainų paramos fondas, bendradarbiaudamas su „Eurodesk Lietuva“, Jaunimo tarptautinio bendradarbiavimo agentūra ir „EURES“ Lietuva. Jis supažindins su temomis, kurios aktualios vykstant į kitą šalį. Leidinyje pateikta informacija padės nepasimesti ruošiantis išvykti, būnant kitoje šalyje ar sugrįžus, teigiama „Eurodesk Lietuva“, pranešime.

Kai kurios leidinyje pristatomos temos aktualesnės žmonėms, kurie vyksta į užsienį ilgesniam – pusmečio ar metų – laikotarpiui, tačiau vienoje ar kitoje situacijoje pravers daugelis šiame leidinyje pateikiamų temų. Nemokamą jo kopiją gali parsisiųsti iš čia.

Leidinys dar visai „šviežias” ir norime, kad jame būtų pateikta naudingiausia informacija. Jei turi minčių apie tai, ką dar galima būtų pridėti, ką pakeisti ar patobulinti arba tiesiog norėtum parašyti atsiliepimą, labai lauksime žinių el. paštu info@smpf.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius