-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventė Kauno studentijai – Tarptautinė studentų diena

Šiais metais trečioji lapkričio savaitė dovanojama Kauno miesto jaunimui, kuris kviečia lapkričio 14–15 dienomis trumpam atitrūkti nuo kasdienės rutinos ir prisijungti prie daugybės atrakcijų bei renginių.
Šventė Kauno studentijai – Tarptautinė studentų diena.
Šventė Kauno studentijai – Tarptautinė studentų diena. / KTU SA nuotr.

Penktadienį – lapkričio 16-ą – švęsime studentiškiausią šventę – Tarptautinę studentų dieną (TSD). Žadėdamos studentams nepamirštamą renginį, į dienos organizavimą įsitraukia dauguma Kauno aukštųjų mokyklų. Tad kokia gi bus TSD šiemet? Kokie iššūkiai ir naujovės laukia studentų?

Tarptautinę studentų dieną pradėsime švęsti nuo ankstyvo ryto ir Kauno miestui iškilmingai suteiksime naują – studentišką vardą. Turi idėjų kaip galėtų vadintis jaunimo miestas? Pavadinimą gali siūlyti „Facebook“ renginyje „Tarptautinė studentų diena. Kaunas“. O šauniausią, žaismingiausią ir taikliausią pavadinimą rinks komisija atsižvelgdama į „like“ skaičių. Idėjas siūlyk iki lapkričio 7-os dienos ir galbūt  lapkričio 16-ą dieną visi gyvensime mieste, kurio pavadinimą sugalvojai būtent Tu! Na ir žinoma, nugalėtoją apdovanos TSD rėmėjai.

11-ą valandą visi renkamės prie Kauno miesto savivaldybės, kur studentiškas idėjas pristatys laikinasis Kauno miesto meras, kas jis toks? Juo gali būti ir Tu! Kaip? Siųsk motyvacinį laiškelį ir gyvenimo aprašymą el. paštu tsd.kaunas@gmail.com iki lapkričio 7 dienos, o tada, anot Julijaus Cezario, „Skaldyk ir valdyk“...

12 val. startuoja smagiausios orientacinės varžybos. Burk keturių žmonių komandą, registruokis savo studentų savivaldoje (kaina komandai – 4 Lt) ir varžykis dėl šaunių rėmėjų prizų, apie kuriuos daugiau gali sužinoti „Facebook“. O kad neliktų nuskriaustų, kiekvienas orientacinių dalyvis bus apdovanotas ir paskatintas savivaldų ir aukštųjų mokyklų atributika.

Kaip ten sako? „Gera pradžia pusė darbo“? Pritariame! Ir po iššūkių pilnos dienos kviečiame į Kauno jaunimo dienų uždaromąjį koncertą – TSD vakarinę dalį. 20 val. duris atveria Kauno sporto Halė, o ten su Tavim šėls ne tik tūkstančiai studentų, bet ir: „G&G Sindikatas“, Happyendless, „AC/DC project“, Vidis ir kiti atlikėjai. Klausi, kiek gi šis nepamirštamas vakaras kainuos? Studentiškai studentui – 3 Lt.

Žinoma, tai tik dalis visko kas Tavęs lauks šią ypatingą dieną! Daugiau informacijos apie laukiančią šventę rasi „Facebook“: Tarptautinė studentų diena. Kaunas. Susitinkame lapkričio 16-ą dieną. Šventes, juk reikia švęsti!

Daugiau informacijos:  www.facebook.com/TSDKaunas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius