Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TeDi 11 startas – protmūšis: studentai pradeda ir laimi

Antrus metus iš eilės Vilniaus universiteto Teisės fakulteto teisininkų dienų TeDi 11 protmūšį laimėjo studentų komanda. Po įtemptos ir atkaklios kovos studentai dėstytojų komandą įveikė vieno taško persvara. Nugalėtojai apdovanoti vertingais prizais: „Litlex“ prisijungimais ir bilietais į TeDi 11 vakarą menų laboratorijoje „Propaganda“.
Protmūšis
Protmūšis / 15min.lt nuotr.

„Protmūšyje dalyvavo 8 studentų komandos, iš kurių į finalą išėjo komanda „3k4“. Ji ir susirungė su dėstytojų komanda. Jėgos pasirodė esančios labai panašios ir kova baigėsi lygiosiomis. Nugalėtojai paaiškėjo tik po papildomų klausimų. Pergalę išplėšė I kurso 6 grupės studentai: Ieva Matusevičiūtė, Virginija Gelžinytė, Egidijus Kiaulakys, Manvydas Borusas. Proto mūšio dalyviams, o ir gausiai susirinkusiems sirgaliams, teko pasukti galvas ieškant atsakymų į klausimus, kokiu telefono numeriu skambinti... Dievui, kas bendro tarp šlaunikaulio ir Eifelio bokšto ir gerokai pamankštinti smegenis“, – pasakoja protmūšio koordinatorė, studentų atstovybės narė, II kurso teisės studentė Sandra Čiaraitė.

Protmūšis – pirmasis iš dvi dienas vyksiančių TeDi 11 renginių. Balandžio 14-osios vakare po visą Vilnių paslėptų pėdsakų ieškos naktinių orientacinių varžybų dalyviai. Antrąją TeDi 11 dieną diskusijoje „Teisė vs. Viešumas“ apie teisininko reputaciją, įvaizdį ir stereotipus diskutuos žinomi teisininkai, žurnalistai, visuomenės veikėjai. Neišsemiamas galimybes atvers tradicinis linksmasis aukcionas. Jam jau suaukota daug viliojančių daiktų ir nematerialių dovanų. Penktadienį TeDi 11 užbaigs vakaras „Viskas įmanoma!” su nepakartojamais dėstytojais – didžėjais, Mantu ir „The Independent“.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius