Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teksaso koledžas atmetė Nigerijos studentų paraiškas dėl Ebolos

Vienas Teksaso (JAV valstija) koledžas pretendentams iš Nigerijos jame mokytis išsiuntinėjo laiškus, teigdamas, kad jie nebus priimti dėl Ebolos viruso grėsmės.
Ebolos virusas
Ebolos virusas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo Dailymail.co.uk, Kamorudeenas Abidogunas tvirtina sulaukęs dviejų laiškų iš Navarro koledžo, esančio netoli Dalaso (JAV miestas). Laiškuose jam rašoma, kad koledžas nepriims tarptautinių studentų iš šalių, kuriose patvirtinti Ebolos viruso atvejai.

Mechanikos inžinierius, kuris kilęs iš Nigerijos, tačiau dabar gyvena Ričmonde, turi penkis giminaičius Nigerijoje, kurie buvo padavę paraiškas į koledžą, naudodamiesi savo namų elektroniu paštu.

Laišką K.Abidogunas pateikė CNBC, juo taip pat buvo pasidalinta socialiniame tinkle „Twitter“. Laišką pasirašo Navarro koledžo tarptautinių programų direktorė Elizabeth Pillans.

„Navarro koledžas nepriima tarptautinių studentų iš šalių, kuriose buvo patvirtinti Ebolos atvejai“, – aiškiai rašoma laiške.

„Gavau praėjusį savaitgalį, du laiškus, kuriuose atmetama mano kandidatūra, pasiteisinant Ebola“, – teigė Abidogunas. Jis teigė esąs labai nusivylęs dėl tokios koledžo politikos.

Tuo metu koledžo atsiųstame pranešime teigiama, kad „koledžas labai vertina savo tarptautinius studentus“. „Šį rudenį turime beveik 100 studentų iš Afrikos. Deja, kai kurie studentai gavo klaidingą informaciją, dėl savo pateiktų paraiškų institucijai“, – rašoma pranešime.

Paprašytas patikslinti atsakymą į klausimą, ar iš tiesų buvo atmestos studentų kandidatūros dėl Ebolos, buvo atrašyta, kad prieš tai atsiųstame laiške esą viskas buvo paaiškinta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius