-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Atomic Garden“ dešimtuosius mokslo metus pradeda naujuose namuose

Vienintelė Baltijos šalyse reklamos ir kūrybiškumo mokykla „The Atomic Garden“ jubiliejinius mokslo metus pasitinka kitoje erdvėje. Po devynerių metų, praleistų sostinės Gedimino prospekte, šį rudenį rinkodaros industrijos atstovus ji kvies semtis žinių „Cyber City“ komplekse, kuris pretenduoja tapti vienu pagrindinių technologijų bendruomenės centrų Vilniuje, rašoma „The Atomic Garden“ pranešime spaudai.
Cyber City
Cyber City
Temos: 2 Švietimas Mokslas

„Pastaraisiais metais jaučiame vis didesnį ryšį su startuolių ekosistema. Atsižvelgę į jos poreikius, aktyviai stengiamės inovatyvią aplinką papildyti kūrybiškumu. Todėl kraustytis dar arčiau šviesiausių šalies protų atrodo labai teisingas ir savalaikis žingsnis“, – teigė „The Atomic Garden“ direktorius Aivaras Šičkus.

Šiandien rudens semestrą pradedanti mokykla artimiausiu metu pasiūlys keturias 2-3 mėnesių trukmės mokymų programas. Tiesa, vietų į populiariausius kursus „Prekės ženklo vadovas“ ir „Product management“ jau nebeliko.

Sparčiai mažėja laisvų kėdžių ir likusiose dvejose klasėse – kartu su startuolių bendruomenės atstovais sudarytas ir kūrybą bei analitiką rinkodaroje vienijantis kursas „Creative performance“ startuos rugsėjo 19 d., o laiko patikrinta „Skaitmeninės komunikacija“ programa mokinių lauks rugsėjo 26 d. Pastarasis kursas pirmąkart vyks tik nuotoliniu būdu, tad jungtis prie jo galima iš bet kurio pasaulio kampelio.

Pokyčių bus ir atominių mokytojų kambaryje. Prekių ženklo vadovams dešifruoti tokias marketingo sąvokas kaip OKR ar KPI padės „Šiaulių banko“ skaitmenizacijos vadovas Valdas Babravičius. Tuo tarpu „Creative performance“ mokytojų gretas papildė studijos „A Eye - Image Synthesys Lab“ įkūrėjai Vytis Gruzdys ir Rapolas Vosylius. Dirbtinio intelekto operatoriai pavasarį mokykloje surengė tris didžiulio susidomėjimo sulaukusias kūrybines dirbtuves, kurių metu rinkodaros atstovus mokė įdarbinti sparčiai tobulėjančius AI įrankius. Šis modulis papildė ir kurso programą.

Nuo 2014-ųjų reklamos kūrybos ir rinkodaros specialistus ruošianti mokykla „The Atomic Garden“ šį sezoną pasiūlys daugiau naujovių. Norinčių tobulėti ar papildyti gebėjimų bagažą lauks įvairios kūrybinės dirbtuvės ir žinių sesijos bei kiti industrijai aktualūs renginiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius