-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už verslumą MRU studentas pelnė 6 tūkst. litų stipendiją

Mykolo Romerio universiteto studentui Andriui Pėstininkui iškilmingai įteikta 2013/2014 studijų metų „Lords LB Asset Management” įsteigta stipendija. 6000 Lt. vertės stipendiją įteikė vienas pagrindinių bendrovės akcininkų ir vadovų Mindaugas Marcinkevičius.
MRU studentas pelnė stipendiją
MRU studentas pelnė stipendiją / MRU nuotr.

MRU Ekonomikos ir finansų valdymo fakulteto Finansų rinkų studijų programos magistrantui A. Pėstininkui stipendija skirta už puikiai išlaikytą pirmąją egzaminų sesiją ir aktyvų dalyvavimą versle.

„Andrius yra vienas talentingiausių mūsų studentų“, - išskirtine stipendija universitete ir jos laureatu džiaugėsi fakulteto dekanė profesorė dr. Roma Žitkienė, pastebėjusi, kad darbštūs studentai ne tik visur spėja, bet ir išmaniai studijose įgytus įgūdžius pritaiko versle.

M.Marcinkevičius taip pat pastebėjo puikius stipendiato gebėjimus ir linkėjo sėkmės ateityje, atkreipdamas dėmesį, kad paprastai „vertinama ne pagal tai, ko imiesi, o pagal tai, ką pasieki“. „Lords LB Asset Management” atstovas neabejojo paramos studentams prasme, nes švietimas, pasak M. Marcinkevičiaus, turėtų būti svarbiausias šalies ir visų žmonių prioritetas.

Finansų ekonomikos bakalaurą A. Pėstininkas taip pat yra baigęs MRU, jo baigiamasis darbas įvertintas puikiai, o svertinis studijų dalykų rezultatų vidurkis – 9,9 balo. Jis yra aktyvus MRU Investuotojų klubo narys, užmezgęs ir palaikęs reikšmingus kontaktus su partneriais. 2012 m. gruodį Universitete organizuotame Bloomberg įvertinimo teste (Bloomberg Assessment Test / BAT) Andriaus surinktas balas buvo ne tik aukščiausias tarp visų MRU studentų, bet ir pateko tarp 20 proc. geriausių pasaulyje rezultatų. Dirbdamas su verslo patirtį sukaupusiais verslininkais A. Pėstininkas yra parengęs taupumą skatinančius komercinius pasiūlymus įvairioms institucijoms, tarp jų ir – Mykolo Romerio universitetui.

Sutartis tarp MRU ir UAB „Lords LB Asset Management” buvo pasirašyta 2013 m. gegužę, pagal ją sutarta remti geriausiai besimokančius ir verslius ekonomikos studentus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius