-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasaros atostogos: daugiausia studentų dirba

Beveik pusė (43,8 proc.) studentų šią vasarą planuoja dirbti, o ne atostogauti. Taip atsakė apklausoje apie studentiškas vasaros atostogas dalyvavusieji respondentai. Apklausa paskelbta Vilniaus universiteto Teisės fakulteto interneto tinklalapyje.
Darbo vieta
Darbo vieta / „Ergo Drive“ nuotr.

Šiek tiek daugiau kaip penktadalis (21,1 proc.) apklaustųjų tvirtino studentiškas atostogas praleisiantys namuose, 12,5 proc. planuoja atostogauti Lietuvos kurorte. Beveik 8 proc. studentų vasaros kaime.

Tik maža studentų dalis vasarą ruošiasi vykti į užsienį. Beveik 8 proc. važiuoja į užsienį ilsėtis, o 7 proc. ten dirbs.

Daugiau kaip 22 tūkst. Vilniaus universiteto studentų vasarą atostogauja 2 mėnesius: liepą ir rugpjūtį. Dauguma iš daugiau kaip 500 į Vilniaus universitetą iš užsienio atvykusių studentų per vasaros atostogas grįžta į savo šalį. Vasaros atostogų šiemet išėjo beveik 1,5 tūkstančio Teisės fakulteto studentų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius