-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VGTU Aplinkos inžinerijos fakulteto dienose – naktinė trasa su draugais ir dėstytoju po paslaptingus Saulėtekio miškus

Balandžio 17–19 dienos tikrai ypatingos! Aplinkos inžinerijos fakultetas sudrebins ne tik universiteto patalpas ir šaltas auditorijų sienas, bet ir plačias erdves aplink. Smalsu, kas tai? Iškart išsiduosime – ne, tai ne atominė bomba ar teroristų išpuolis, tai mūsų fakulteto dienos, per kurias jums tikrai neteks nuobodžiauti.
VGTU sudrebins LAIFAS!
VGTU sudrebins LAIFAS! / 15min.lt nuotr.
Temos: 2 Miškas Dėstytojas

Leidome jums patinginiauti ir suplanavome viską už jus. Visų pirma, tiems, kas dar negirdėjo, kas tas žodis L‘AIF‘AS, kviečiame apsilankyti atidaromajame renginyje, kuris vyks balandžio 17 dieną, 13:45 Aplinkos inžinerijos fakulteto fojė. Pasibaigus atidarymui kviečiame susikaupusią energiją išlieti dažasvydyje, kurį mums dovanoja „Dažasvydžio centras“, o tiems, kam tingisi judėti, siūlome nepraleisti kino vakaro bendrabučių teritorijoje.

Judėkite, judėkite ir dar kartą judėkite

Medikai teigia, jog aktyvus gyvenimo būdas gali sumažinti širdies ir kraujagyslių ligų riziką, o mes juk norime  tik paties geriausio, todėl šių metų L‘AIF‘AS prašosi dėmesio tų, kuriems nesvetimas pergalės skonis, komandinis jausmas ir teisėjų švilpuko aidesys. Kviečiame jus registruotis į krepšinio, tinklinio ir futbolo varžybas, kur kartu su savo draugais galėsite išbandyti savo sportinius sugebėjimus ir, be abejonės, laimėti vertingų prizų.

Nemanykite, jog šių metų L’AIF’AS skirtas tik tiems, kas mėgsta išbandyti savo fizinius sugebėjimus. Jei tau patinka diskutuoti, domėtis aktualiais dalykais ir jei tau rūpi tavo studijuojamos specialybės perspektyvos L’AIF’O konferencijos kaip tik tau. Taigi, išjunk televizorių, uždaryk savo laptop’o dangtį ir pirmu rytiniu troleibusu atskuosk čia.
Manai, kad tai banalu ir nuobodu? Tada šis sakinys skirtas būtent tau, mano mielas studente. Ką tau sako žodžiai „Uolaus kelias“? Ne, tai nėra paprastas kelias. Tai naktinė trasa su tavo draugais, tau patinkančiu dėstytoju per paslaptingus Saulėtekio miškus, kuriuose tyko įvairiausi pavojai, staigmenos, užduotys. Knieti sužinoti, kas tai? Mes tavęs lauksime!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius