Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje rengiama studijų paroda „Move2study: Tarptautinis tęstinis mokymasis“

Nori studijuoti užsienyje, bet nežinai kaip gauti stipendiją, kur apsigyventi studijų metu? Pasaulinė verslo švietimo asociacija „World Educate Business Association“ kviečia į nemokamą studijų parodą Vilniuje. Joje esamiems ir būsimiesiems studentams, moksleiviams bei jų tėvams ir dėstytojams bus suteikta galimybė užmegzti vertingas pažintis su pasaulio aukštųjų mokyklų ir švietimą remiančių fondų atstovais bei planuoti savo ateitį.
Aukštasis mokslas
Aukštasis mokslas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Lapkričio 21 d. Pasaulinė verslo švietimo asociacija „World Educate Business Association“ (WEBA) Vilniuje rengia studijų parodą „Move2study: Tarptautinis tęstinis mokymasis“. Tarptautinių studijų parodos tematika: kalbų mokymasis užsienyje, stipendijos mokslui užsienyje, tęstinės studijos užsienyje.

„Švietimo paroda yra neįtikėtinai populiarus jaunimo renginys, nes ji suteikia išsamią informaciją, būtiną priimti apgalvotus ir gerai pagrįstus sprendimus renkantis studijų užsienyje kelią“, – sako renginio organizatorius Richardas Affolteris.

Parodoje Vilniuje dalyvaus švietimo įstaigos iš daugiau kaip trisdešimties skirtingų šalių. Renginio metu moksleiviai, jų tėvai, studentai, mokytojai ir dėstytojai galės aptarti studijų užsienyje galimybes, gyvenimo sąlygas, stipendijų klausimus ir studentų gyvenimo ypatybes su parodoje dalyvaujančiais švietimo įstaigų ir švietimą remiančių organizacijų atstovais iš Vokietijos, Prancūzijos, Švedijos, Didžiosios Britanijos, Šveicarijos, Ispanijos, JAV, Australijos, Kinijos ir kitų valstybių.

2011 m. WEBA organizuotose parodose dalyvavo 67 švietimo įstaigos. Renginiai sulaukė 7874 studentų ir moksleivių dėmesio. Sociologo R. Affolterio teigimu, studijų parodos privalumas yra ne tik gausus dalyvių ir lankytojų skaičius, bet ir suprantamas žinių pateikimas. Studentai, jų tėvai ir pedagogai konsultuojami asmeniškai ir trumpų paskaitų bei diskusijų metu.

Paroda vyks lapkričio 21 d. 11–15 val. Vilniuje, „Radisson Blu“ viešbučio konferencijų centre (adresas: Konstitucijos pr. 20, LT-09308 Vilnius).

Norintys dalyvauti gali registruotis oficialioje renginio interneto svetainėje, paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius