Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje vyks švietimo inovacijų ir studijų parodos

Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“, trečiadienį prasideda dvi parodos – švietimo inovacijų paroda „Mokykla 2022” bei tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda „Karjera & Studijos 2022”.
Studentai
Studentai / 123RF.com nuotr.

„Šių parodų tikslinė grupė yra labai plati: nuo moksleivių, mokytojų, studentų iki suaugusių ir vyresnių žmonių, kuriems aktualu mokymasis visą gyvenimą arba persikvalifikavimo galimybės. Abi parodos giminingos savo turiniu, todėl šiemet nusprendėme jas organizuoti vienu metu“, – sakė „Litexpo“ parodų organizavimo skyriaus vadovė Jolanta Beniulienė.

„Pasaulis keičiasi, o Tu?” – retoriškai klausia atsinaujinusios 11-osios švietimo inovacijų parodos „Mokykla 2022” organizatoriai.

Anot „Litexpo“ pranešimo, parodos dalyviai ir lankytojai turės galimybę gyvai aptarti ir įvertinti taikomas ir siūlomas ugdymo(si) metodikas, naujausias mokymo(si) priemones ir technologijas, sužinoti apie gerosios patirties pavyzdžius mokyklose, kitas švietimo aktualijas bei diskutuoti apie Lietuvos švietimo sistemos ateitį ir reikalingus pokyčius.

Viena iš didžiausių parodos „Karjera & Studijos 2022“ naujovių yra ta, kad ji bus skirta ne tik moksleiviams, jaunimui, ieškančiam savo alma mater bei karjeros kelio pradžios, bet ir studijas baigusiems, profesijas ir specialybes turintiems asmenims, galvojantiems apie esminius karjeros pokyčius bei norintiems jų siekti.

Pasak abiejų parodų projekto vadovės Ernestos Trainytės, parodos temą padiktavo poreikis kalbėti apie tai, kokios kompetencijos ir žinios yra reikalingos dabar, kai darbo rinka susiduria su kvalifikuotos darbo jėgos trūkumu.

Parodos metu dalyviai bei lankytojai galės tiesiogiai pabendrauti su aukštųjų mokyklų atstovais, dalyvauti interaktyviose paskaitose ir įtraukiančiuose pranešimuose, įvairiose diskusijų grupėse, neformaliuose susitikimuose su mokymo įstaigų bei verslo atstovais, karjeros konsultantais, žinomomis asmenybėmis, švietimo srities autoritetais.

Siekiant užtikrinti parodų lankytojų saugumą, organizatoriai pasirengė valdyti jų srautus: salėse bus įrengti srautų matuokliai, jie leis riboti momentinį žmonių skaičių, visos erdvės bus vėdinamos – oras jose per valandą pasikeis 100 procentų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius